Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janson x

Co zmienić

Polecane posty

Gość Janson x

Cześć mam taki tam problem mam 20 l pracuje korzystam z życia ćwiczę na siłowni sylwetka jest dobra , wyglądam dosyć dobrze, jestem przystojny, dużo kobiet mi to mówi ale niema dziewczyny , tz nie mogę sobie znaleźć normalnej ładnej i z olejem w głowie , nie mam szczęścia zawsze jakiś margines społeczny ,powoli tracę cel w życiu xD dzień w dzień taka monotonia praca siłka i tak w kółko aż się wymiotować chce od tego a i nie piszcie że mam depresje xD bo niema kiedy mogę to się bawię { i proszę se nie robić jaj :d no może małe dokuczanie ale nie jakieś ogromne Końcówka dla troli internetowych}

Gość zosia samosia z koszykiem
to ja , dziewczyna malina z twoich marzen.Nie szukaj dalej, tu ja znalazles :-) Mam wszystko , nawet i olej. 1 litr oleju ze slonecznika wystarczy, bys byl szczesliwszy ?

Gość Janson x
O jeeeee Tak :D

Gość dnoooo
po prostu jesteś beznadziejnym facetem z jeszcze bardziej beznadziejnym poczuciem humoru. EOT.

Gość anielka bez pantofelka
20 lat? a piszesz jak 48latek:P..20latki to smarkacze...nie szukaja kobiet tylko laski.

Gość Janson x
Może i jestem młody ale nie bene szukał lasek bo zazwyczaj tekie maja tapetę na twarzy a w głowie tylko nitkę która podtrzymuje uszy żart

Gość Janson x
Będę tam był błąd