Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ona ona ona ona

nieatrakcyjna...

Polecane posty

ja mam 170cm wzrostu i 55kg i nie jestem chudy to nie wiem jak wy wygladacie tak naprawde to nie ma takiego duzego znaczenia wazne zebys byla kobieca sam jestem prawiczkiem i tez mama22lata

Gość sdgfgsd
zostało naukowo udowodnione, że ludzie wybierają takich partnerów, których procent tkanki tłuszczowej w ciele wynosi mniej więcej tyle ile u nich samych facet taki "misiak" woli dziewczynę przy kości, a szczupły szczupłą są oczywiście wyjątki, ale zazwyczaj jest tak jak wyzej ja mam lekką nadwagę i nienawidzę chudych facetów, jest to dla mnie aseksualne. Lubię trochę ciała u faceta, ubite ramiona, nawet lekki brzuszek - czyli coś w tym jest

Gość mati1998886666
dziewico napisz chociarz skąd jesteś to może na kawusii sie spotkamy ?

Gość mati1998886666
szkodaaa :( ale napewno świetna z ciebie dziewczyna tylko musisz sie troche otworzyć...powodzenia

Gość mati znawco powiedz
chcesz zdj?

Gość mati1998886666
a masz gdzies profil ? na jakimś portalu ?

Gość mati1998886666
Gdy napisałaś że jesteś dziewicą, zainteresowałem się od razu. Uwielbiam przebijać sisiorkiem błony grubawych lasek. Wyszukuję w necie dziewice z nadwagą i umawiam się z nimi na kawusię, niczym stary grzyb. Po dokonaniu aktu penetracji i przebicia błonki urywam kontakty.

Gość truskawek.33
"dziewico napisz chociarz skąd jesteś to może na kawusii" Kurwa :O chociarz?? kawusii?? i jak się do Ciebie zwrócił? Nie nickiem, ale "dziewico", czyli tylko to go zainteresowało. Żenada.

Gość mati1998886666
głupi podszyw pozatym o kimś kto waży tyle co ty nie można pisać gruba, Dorota z top model ważyła 69kg i fajna dupa z niej była, a może sie myle co ?

Gość mati1998886666
wy dziewczyny to chyba tylko szukacie czegoś aby sie przyczepić :P jest 2 w nocy i ledwo widze pozatym zdejłem gałki i ślepy jestem to i błędy robie zresztą mam je w dupie :P

Gość ona ona ona ona ona
i jedank wszystko kręci się wokół wyglądu...ehhh

Gość mati1998886666
Po słodkiej kawusii będzie macanko tłustych cycusiów, udeczek, łydeczek, brzuszeczka, bo na pewno masz gruby brzuszeczek co? Potem słodziutko poliżesz mojego peniska od spodzika, po główeczce i po jajcusiach, a potem nadstawisz cipciuni a ja przebiję błoneczkę, ok?

Gość mati1998886666
no jak ty jesteś gruba no to sryyyy i jescze powiesz że żaden facet nigdy cie nie podrywał ?

Gość mati znawco powiedz
owszem podrywal ale w moim przypadku chodzi o moj problem z sama soba. nie wyobrazam sobie byc nago przed kims.

Gość mati1998886666
masz ładny biust, nogi, twarz choć nie widać) a sie przejmujesz jakimiś pierdołami, daj sobie i komuś szanse napewno ktoś doceni to co oferujesz i co masz w sobie najlepszego, ja bym docenił, bo mam taki charakter

Gość mati znawco powiedz
twarz to chyba jest niewidoczna...

Gość mati1998886666
no napisalem przecierz :P ide spać dobranoc i powodzenia. Otwórz sie bo za bardzo nieśmiała jesteś...

Gość mati znawco powiedz
dobranoc. spij dobrze.

Gość Nie martw sie nieatrakcyjna
Oni tylko tak pierdola, ze laska ma byc piekna, duze oczy, duze usta, duuuzy biust, fajny tylek, zgrabne, szczuple cialo a do tego jeszcze inteligentna i majetna. Jak przychodzi co do czego, to biora pierwsza chetna grubaske i udaja, ze zlapali "skarb" a tak na prawde im sie marzy seksowna, szczupla laska. Nie maja mozliwosci na ladna dziewczyne to sa z taka, ktora chce.