Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ona ona ona ona

nieatrakcyjna...

Polecane posty

Gość 25235
Nie tylko dla Ciebie, dla wielu facetów. Piękna buzia, a do tego w otoczeniu pięknych włosów - jest najważniejsza, a ciało już wtedy może być byle jakie, no ale bez przesady że np. ważysz 150 kg czy 30 kg. Nawet słynny KOMICZNE - samiec alfa, piękny i bogaty, zawsze podkreślał że buźka jest najważniejsza, a jak buźka ładna, to ciało nie ma już wtedy znaczenia.

Gość ona ona ona ona ona
nie chce mi się w to wierzyć...taka kobieta się rozbiera przed Wami i co wtedy?

Gość mati1998886666
ale że co nie ma piersi nóg rąk zamiast cipki masz fiutka ? no proszę cię no chyba ze bez kitu masz 150cm i warzysz 150kg :P

Gość ona ona ona ona ona
nie mów, że ładne ciało nie jest atrakcyjne...

Gość ona ona ona ona ona
co sobie myślisz jak widzisz małe piersi, grube nogi? nie mów mi, ze takka kobieta jest atrakcyjna fizycznie dla faceta

Gość Natasza Augustiewowna
czyli dla Ciebie też liczyłoby się tylko idealne męskie ciało, tak?

Gość ona ona ona ona ona
nie ale mężczyźni podobno bardziej niż kobiety zwracają uwagę na wygląd, podobno są wzrokowcami

Gość ona ona ona ona ona
wrrrr nawet sobie nie żartuj

Gość mati1998886666
to weź podaj wzrost, wagę i wymiary to ci powiem

Gość ona ona ona ona ona
173 cm, 75 kg, biust małe B co jeszcze mam podać

jak facet jest z laską w łóżku to go tylko interesuje ze to kobiece cycki, że dziurka między nogami, że goła skóra, że goły tyłek, a laska chętna i napalona oni nie widzą tego czy nogi są grube albo czy masz cellulit a nawet gdy widzą to w takiej sytuacji Twoje rozstępy czy gruba łydka są dla nich informacją jakąś tam, ale nieistotną jak np. kolor oczu a jak do tego kocha Cię, to juz w ogole...

Gość mati1998886666
no fakt ale jak zrzucisz 10 kg to fajna dupa bedziesz :)

a jak poprzeglądasz ogłoszenia towarzyskie czy erotyczne, to widać czasami teksty typu "szukam puszystej kobiety", a jeszcze nigdy nie widziałam "szukam puszystego pana" (nie chodzi mi o to, że jesteś puszysta) Albo popatrz na kanony piekna w ciągu ostatnich tysiącleci - kobiece zmieniały się nieustannie, były za piękne uznawane i otyłe i wychudzone, z dużym biustem i z płaskim biustem, z wielkim tyłkiem i malutkim tyłkiem. Za to męski kanon piękna wciąż był ten sam: dobrze zbudowana klatka, płaski brzuch, odpowiedni wzrost (popatrz na starożytne rzeźby) a to wszystko sugeruje, że właśnie dla kobiet ważniejsze jest, by ciało męskie było ładne dlatego uważam, że brzydka(lub z brzydką sylwetką) kobieta ma znacznie większe szanse znaleźć faceta niż brzydki (lub z brzydką sylwetką) facet

Gość mati znawco powiedz
a co powiesz o ładna twarz (regularne rysy, maly nosek, pelne usta) biust ladne C, zgrabne lydki z wcieciem w kostce ale spora falda na brzuchu grube uda pupa z rozstepami w sporej ilosci chyba ciezko sie kochac z taka osobniczka co?

"no fakt ale jak zrzucisz 10 kg to fajna d**a bedziesz" :D:D Kompletnie nie rozumiesz. Ona nie chce, nie potrafi lub nie może zrzucić. To nieistotne. Ona chce by ktoś ją kochał taką. Swoim tekstem podejrzewam że ją dobiłeś, bo najpierw pitolisz o tym że ważna jest tylko buzia, a zaraz jej przyznajesz, że 173/75 to rzeczywiście grubaska i powinna schudnąć 10 kg okazałeś się bardzo prosty, bardzo typowy do autorki - nie chudnij! wg BMI jesteś w normie

Gość 23424
mati1998886666 >ale walnąłeś bez sensu, prostaku :O

Gość mati1998886666
oj tam oj tam napisałem tylko, że wtedy byłaby idealna jak pisałem wczesniej najważniejsza jest twarz a wy tu zawsze dajecie skrajne przypadki omg jakbym kochał to i twarz byłaby bez znaczenia, lecz to na nią zwraca sie najczesciej uwagę, a pierwsze wrażenie jest najważniejsze

Gość qweqwe3232
napisałeś "no fakt", dając jej do zrozumienia że jest gruba, wyszło szydło z worka, to na laskę powiedzmy 173/85 chyba byś napluł, taka otyła, co?

Gość mati1998886666
nikt nie jest doskonały ja pewnie też nie :P jak zwykle przesadzacie waszym problemem jest wasz charakter nie wygląd, znam jedną otylą dziewczynę ze sporą nadwagą, ale ona sie tym nie przejmuje ba potrafi jeszcze z tego żartować ma 2ke dzieci i męża normalnego, ale nigdy sie nie żaliła...

Gość mati znawco powiedz
mati odpowiedz prosze dla zobrazowania napisze 168 wzrostu i 66kg

Gość mati1998886666
miałem taką dziewczynę z identycznym wzrostem i wagą i sex był super może to ty ? :) ogólnie z opisu pewnie jesteś całkiem ładną dziewczyną i niepotrzebnie masz kompleksy, a z moją byłą sexik był boski mimo takich samych "wad" jak twoje

Gość larysssa
Ja mam 170/85, ale piękną buzię (coś jak Monica Bellucci), włosy, cerę i ubieram się fajnie - kobieco. Mam przystojnego narzeczonego (192/92) z którym za 7 mscy biorę ślub i który chyba lubi moje ciało, bo wciąż obmacuje mój tyłek, biust, chce mnie zawsze ściskać i całować. Zawsze miałam jakiegoś chłopaka, nigdy nie byłam długo sama. Do tego lubię seks i w łózku mam zawsze jakieś pomysły. Moja nadwaga jednak mnie dołuje - kocham się po ciemku. Owszem, na dietach chudłam, a zaraz potem znów wracałam do starej wagi. Nie wiem, może to dziedziczne, bo babcia i mama wyglądają podobnie. Zazdroszczę dziewczynom przy kości, które widać że lubią siebie - w lato chodzą w skąpych sukienkach, opalone. Już nawet nie zazdroszczę chudym, ale zazdroszczę grubym, które lubią swoje ciało - też bym tak chciała

Gość mati1998886666
ogólnie jeszcze co do sexu zależy jeszcze sporo na co sobie pozwalacie nawzajem akurat mieliśmy pełny luz i zapominalismy o wszystkim robiliśmy takie rzeczy jakich nie robiłem z żadną inną dziewuchą dlatego jak pisałem sex był z nią najlepszy mimo iż nie była idealna, choć straszna z niej była materialistka i dlatego razem nie jesteśmy...

Gość mati1998886666
a jeszcze co do wagi ja sam jestem chudy i waże 75kg i raczej nie chciałbym miec partnerki cięższej od siebie, ale ktoś kto warzy ok 100kg raczej by był idealny

Gość mati znawco powiedz
z powodu moich wad jestem dziewica... lat 22...

Gość mati1998886666
pokaż fotke, albo wyślij mi, albo napisz skąd jesteś ? :)

Gość mati znawco powiedz
bez przesady

Gość mati1998886666
bo mi sie z opisu wydajesz całkiem fajną dziewczyną i niepotrzebnie zakompleksioną, a i chętnie bym taką poznał