Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ona ona ona ona

nieatrakcyjna...

Polecane posty

nieatrakcyjna, nie w moim typie... zawsze była dla mnie głupia blondynką, a jest cudownym, wartościowym człowiekiem, albo wcale nim nie jest tylko ja ja tak dobieram, skomplikowane troche

Gość Pewnie, że znam
A Tomasz Kammel, taki sławny i ładny jest z taką grubą Kasią Niezgodą, która chyba jest też od niego starsza. Przecież mógłby mieć ładną, szczupłą i młodszą a jednak wybrał tą. Poza tym nie raz widzę na ulicy pary gdzie chłopak jest ładny a dziewczyna brzydka.

ona, ona,... z takim podejsciem faktycznie nie jest fajnie i do tego pewnie szukasz ksicia z bajki jak kafeteryjna gwiazda "fiku miku"

Gość nie jest ladne to co jest
ladne tylko to co sie komu podoba. Np. kolezanka do mnie mowi "patrz jaki super facet" a ja patrze patrze i mowie "ten w brazowej kurtce? no super jest , a ona do mnie "zwariowals, nie ten brzydal...ten w czarnej kurtce", ja patrze a tam taki brzydal...moj przystojnik byl dla niej rbzydki, a jej przystojniak byl dla mnie brzydki...

Gość ona ona ona ona ona
nie szukam żadnego księcia, chcę tylko kogoś kto mnie zaakceptuje

dodam jeszcze ze az taka atrakcyjna nie jestem i jst pelno ladniejszych dziewczyn, ale powodzenie mam. Ostatnio jeden facet zakochal sie we mnie paktyznie od pierwszego wejrzenia...mysle ze to wsyztsko zalezy od naszego sposobu myslenia, od tego czys iebie akceptujemy jk podchodizmy do zycia, czy jestesmy usmiechnieci, mili dla innych i cyz ni zachowujemy si jak krolowe sniegu, ktore wszystkie rozumy pozjadaly.

ona, ona... sama najpierw musisz sie zaakceptowac, inaczej zawsze bedziesz nieatrakcyja (emocjonalnie) dla faceta, znam wielu, którzy uwielbiaja puszyste kobiety, inni wysuszone na wiór, musisz sobie poradzic z sama sobą i bedzie dobrze

Gość ona ona ona ona ona
to dajcie mi jakieś rady jak siebie zaakceptować w takim razie

Gość ona ona ona ona ona
nie mam czasu na psychologa

skup sie na swoich zaletach. W wyglądzie ale przeddzszystkim w osobowości. I odrzuc kompleksy albo ich nie dopuszczaj do myśli poprostu. I nie doszukuj sie szczęścia w drugiej osobie. Bo każdy facet ucieknie szybko jak będziesz ciągle narzekać jaką ty brzydka itp. Najpierw naucz sie być happy sama z sobą :)

jak sie zaakceptowac? Spojrz w lustro i zobacz co w Tobie ladnego? moze oczy, moze usta, moze biust, moze ladny usmiech... a moze masz fajny glos. Mi np. baaardzo naprawde bardzo duzo osob mowi, ze mam piekne oczy i jakis taki fajny bardzo mily dla ucha glos, ze mogliby mnie sluchac i sluchac. A ja zawsze myslalam, ze mam brzydki glos i male byle jakie oczy...jakze wiec mozna sie mylic w stosunku do samego siebie...

Gość ja jestem ladny
:classic_cool:

Akceptacja ciała to nie wszystko. Trzeba jeszcze lubić siebie wewnętrznie (jako człowieka, osobowość).

Gość miewiórka
zakładając że ok. 50% kobiet jest nieatrakcyjnych, ale biorąc pod uwagę każdy wiek, nie tylko młode, to wynikałoby wg Twojej teorii - że te 50% kobiet jest samotnych. A ja przez całe swoje życie poznałam tylko jedną starą pannę. Nawet mega brzydule znajdowały kogoś i wychodziły za mąż.

Gość mati1998886666
a z twarzą jak ?

Gość 53534
ja też nie znam brzydkich, które w końcu by sobie kogoś nie znalazły. Tylko wiesz, nie można powiedzieć że wychodziły za przebojowych, bogatych mężczyzn o wyglądzie Dorocińskiego. Raczej było tak, że spotkała taka dziewczyna drugą sierotę - faceta, niezbyt pięknego, niezbyt przebojowego, biednego, ale dobrego (w perspektywie czasu to i tak jest najważniejsza rzecz w związku!) no ale... miłość była prawdziwa i chajtali się

Moja żona przekazuje dewizę jej babki "Nie z każdej ładnej miski się nie najesz". Ja znam kilka kobiet nieurodziwych z twarzy, ale za to o ładnej figurze, dobrym charakterze, lubiących sport, życie. Po drugie - uroda wszystkich przemija. Wiec "ładna/ładny" trwa 15-20 lat. Potem liczą się inne rzeczy ... wnętrze.

Gość miewiórka
Tak samo jak nie z każdej brzydkiej miski..

Gość ona ona ona ona ona
no niby macie racje ale ja i tak swoje wiem, ze nawet jak się zaakceptuje to żaden facet na mnie nie spojrzy...

Gość miewiórka
czyli uważasz że każda kobieta która jest w związku ma idealną buzię, figurę, skórę?

Gość mati1998886666
jak masz ładną buźkę to reszta jest mniej ważna

Gość ona ona ona ona ona
mati? naprawdę tak myślisz?

Gość mati1998886666
dla mnie twarz liczy sie najbardziej

Gość ona ona ona ona ona
no a figura? nie mów, że na to nie zwracasz uwagi