Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Umberto85

Dziewczyna twierdzi, że jestem nienormalny i się na mnie obraziła

Polecane posty

Gość Umberto85

A więc najpierw nakreślę sytuację, mam 27 lat, dziewczyna 3 lata młodsza. Mieszkamy razem w moim domu. W naszym związku pożycie jest dość średnie (oziębła kobieta) spółkujemy średnio raz na 2 dni bez fajerwerków (lód to dla niej poniżenie) i w sumie już się z tym pogodziłem aż jakieś 5 dni temu moja dziewczyna zaczęła być do cna oziębła, nie reaguje na pieszczoty itd. Wczoraj przed snem poszedłem zaspokoić się sam na dół do kompa a tu wpada dziewczyna, szczerze myślałem, że nawet jak wpadne to ją to podnieci a ona z wrzaskiem, żę jestem zboczony itd. po czym kazała mi spać na kanapie (w moim własnym domu). Zbastowałem bo zależy mi w sumie na tym związku ale cały dzień dzisiaj minął w milczeniu. Jak myślicie będzie coś z tego czy kazać jej się pakować? :O

Gość nononon
no to niezla masz dziewczyne... ale ze co ona nie reaguje na nic? nie chce sie z Toba kochac?

Gość Umberto85
krwawa: no pod względem sexualnym owszem, ale myślałem, że charakterami owszem ale jak moja panna ma mi odmawiać sexu i jednocześnie wyzywając od zboków za jazde na ręcznym wrzeszcząc, że prawie sąsiedzi by usłyszeli to chyba pora kończyć to :O

Gość nononon
no to zakoncz ten zwiazek. bez przesady, ja nie widze nic zlego w tym,ze robiles sobie dobrze :P moj facet czasem specjalnie zaczyna sie sam ze soba bawic, bo wie ,ze mnie to rajcuje :P

a ty to pewnie byś sie cieszył gdybys ja zlapał z rekami miedzy nogami po tym jak nie miales ochoty na sex ????????

zrób tak by wyjść z twarzą. Jak już zamierzasz skończyć z nią, to bądź normalniejszy..bez ręcznego wyskakiwania. A tak poza tym pogadaj z nią szczerze, rozmowa jest ważna.

Podobno życie to sztuka kompromisu, możesz iść tą drogą. Tylko kompromis jest porozumieniem obu stron a nie wiecznym ustępowaniem jednej stronie

Gość nononon
Jezeli sie naprawde kochacie, to faktycznie kompromis powinien zalatwic sprawe. rozmowa szczera najwazniejsza. moze rzeczywiscie da sie to uratowac :)

Gość Umberto85
Dobra wiem co zrobię, jest po 12 ale to i tak idealny czas na rozmowę skoro wróciła o 18 z pracy i ma kompletnie mnie w dupie i powarkuje więc pójdę z nią pogadam, z początku postaram się wyjaśnić sprawę. Jak będzie mnie wyzywać i myśleć, że może mną pomiatać to dam jej do zrozumienia, że oczekuję by się do poniedziałku wyniosła:)

Gość nononon
3mam kciuki :) do dziela

Gość Umberto85
Spółkowanie w Internecie, czyli praca grupowa przez WWW ... www.chip.pl/.../spolkowanie-w-internecie-czyli-praca-grupowa-przez...Kopia Dajesz +1 publicznie. Cofnij 18 Lut 2009 Za pomocą NaSpolke.pl którego będzie można nie tylko znaleźć osoby do współpracy, ale również działać z nimi on-line. O wyższości walenia konia nad spółkowaniem :: wszyscy walą konia ... precyl.pl/.../409062-o-wy-szo-ci-walenia-konia-nad-spo-kowaniem-...Kopia - Podobne Dajesz +1 publicznie. Cofnij Liczba postów: 4 - 1 autor - Ostatni post: 11 Sty 2009 Walenie konia, jak najlepiej walic, prącie konia, jak najlepiej walic sobie konia, jak dobrze walić konia, spółkowanie ludzi, trzepanie konia bede walił konia aż odpadnie!

Gość Serafina_90
Porozmawiajcie szczerze, powiedz jej o swoich uczuciach, o tym że potrzebujesz bliskości. Nie rozumiem twojej dziewczyny bo ja uwielbiam dotyk partnera no ale bywają i takie. Jeśli nie dojdziecie do porozumienia, a nie wyobrażasz sobie dalej takiego życia, to trzeba będzie się rozstać.

Gość didid
szczerze mowiac nie wiem czemu piszecie, ze facet jest kretynek i powinien spierdalac. Ja jestem kobieta, a uwazam, ze to Twoja dziewczyna jest nienormalna. Ok moze z jakis wzgledow peped jej oslabl, moze ma jakies problemy, zly nastroj, ale zboczencem nie jestes. Masz swoje potrzeby. Wazne ze robisz to z reka, a nie z kobieta na boku. Ona musi to zrozumiec, ze masz potrzeby. W sumie dlugo bym w takim zwiazku nie pociagla, ale skoro Ci zalezy to porozmawiaj z nia szczerze, ale na udany zwiazek ma ogromny wplyw udany sex i ogolnie pozycie seksualne. Wiec musicie sie powaznei zastanowic nad zwiazkiem i ona przede wszystkim musi sie zmienic.

Gość Umberto85
Dobra potem wejdę i zdam relację, chyba, że dobrze pójdzie to będę zajęty:classic_cool:

Gość nononon
didid ja tez jestem kobieta i zgadzam sie z Toba w 100% :)

"szczerze mowiac nie wiem czemu piszecie, ze facet jest kretynek i powinien spie**alac." Przetłumaczę. Ma spierdalać od niej, i jest kretynem bo z nią jest. Przynajmniej ja to tak zrozumiałam.....

Gość Umberto85
No i jestem już po jakże miłej rozmowie z moiją (byłą) ukochaną nt. kształtu naszego związku. Dowiedziałem się, że jestem je*anym zboczeńcem i, że nie wiem czy chce mieć z kimś takim dzieci :) Po czym uznała, że musi się bardzo długo namyślić czy w ogóle chce ze mną być i, że mam się wynosić dzisiaj też na kanape tak więc kazałem to jej się wynosić i dziewcze pakuje co jej a ja myślę czy zamówić jej (i opłacić) taxi do rodziców czy walić to? :O

Gość Szymuś
opłać przeprowadzkę, niech wypierdala

Gość didid
widać aż tak mocno Ci nie zależało, ale może nie było o co walczyć niech jedzie. Może coś zrozumie i jeszcze uda się to poskładać, a jeśli nie to chyba nie masz bardzo czego żałować.

Gość nononon
i pieknie, widac laska naprawde jakas dziwna. masz problem z glowy. nie przejmuj sie niczym.

Gość Umberto85
Kareta już jedzie po księżniczkę, zapłace te 100 zł za transport jej do rodziców (bo kazała się odwieźć moim autem :D) stracę ale zyskam dużo spokoju a jak wiadomo zdrowie jest najważniejsze :) Ps. A mama od początku mówiła, że to kobieta nie dla mnie :D

Gość nononon
hahahah :D i dobrze. chyba Ci ulzylo :) a ona placze albo jakos nie wiem, probuje Cie przekonac?