Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdfmfmfkl

Co myslicie o jej urodzie?

Polecane posty

Ja się nie przejmuje :classic_cool: Na kafe masa jest fajnych dziewczyn, a ciągle są sprowadzane do parteru i zdjęcie złe, włosy złe, oko krzywe, brak oka, przerobione noo zawsze sie do czegoś dowalają :D:D

Gość didid
12skitzo masz 12 lat?

ee tam mala, oczy ma piekne i ten kolor ;) taki zywy, a nie jakis blady niebieski - no chyba ze to soczewki :P

Gość co wam sie
dziunia z tapetą ma normalna fotke :) lady love teraz poprawian ale kiedys wstawiala w natrualnym swietle z cała figurą .tylko ty na KAZDEJ fotce masz przysłoniete lewe oko :D

dziękuję kochana, nie spodziewałam się tak miłej opinii :) nie noszę soczewek a kolor zależy od światła - w świetle dziennym jest dość żywy natomiast w sztucznym wydaje się szary i nijaki

bo taką mam fryzure! nie będę do zdjęć grzywki spinać. W dupie to mam I ciągle mam jedno zdjęcie tutaj więc

alez prosze bardzo :) mam jedno male ale:P probowalas nieznacznie powiekszyc usta makijazem czy mi sie tylko wydaje? :)

Gość co wam sie
ta jasne :D ale kiedys mialas inne fotki po prostu ukrywasz swoja tusze i to ze jedno oko ci ucieka 🖐️

Co ty mnie do innych porównujesz! Ja jestem Skizto i inni mnie nie interesują. Chcesz mnie zobaczyć to kierunek BYTOM!

Gość co wam sie
normalna w sensie ze nic nie ukrywa. nie jest przerabiana lub zrobiona w jakims popiertolonym ujeciu :D

hehe wiedzialam ;) za bardzo wyjechalas poza kontury ust - i efekt no wyszedl dosc niespecjalny, masz pelne ladne usta, kto jak kto ale Ty nie powinnas ich wizualnie powiekszac ;) nie potrzebne ci to :)

ale powiedz mi co ja moge mieć z okiem strasznego? :D:D:D Chyba widać jaki mam nos, usta, ksztalt twarzy :O Ranyy

Gość co wam sie
skitzo pokaz prawdziwa twarz :D

Gość tmj tmj
TMjedna....----> Wyszczekany piesek znow krytykuje wszystkich , sama na swoj ryj patrzec nie moze wstawila zdjecie wielkosci ptaszka i jedno z odwrocona twarza , buracka prostaczka, troche taktu ci nie zaszkodzi . najpierw siebie ocen a potem kogos

to jest moja prawdziwa twarz, więc Dawałam też zdjęcie z kartką kiedyś. Kto widział ten wie jak sie prezentuje

Myślę, że to przerażające, że dzieci w tym wieku robią sobie takie zdjęcia :/.

Gość co wam sie
uwierze dopiero jak zobacze fotke obu oczu na jednym zdjeciu. mozesz chyba taka wykonac, samych oczu :) jesli nie uznaje ze cos ukrywasz

00:50 [zgłoś do usunięcia]Lady Love mala Ty zazdrosnico Ty Nie rozsmieszaj mnie, gdybym byla zazdrosnica to najpredzej bym sie czepila skizto ; ]

Czesc Ladyyy;);) Dziunia , masz ladne duze oczy,kolor, piekne geste brwi;) i ladne usta nie potrzebna Jest ci ta kreska