Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdfmfmfkl

Co myslicie o jej urodzie?

Polecane posty

Lady - masz rację, niepotrzebnie się oszpeciłam takim makijażem :P masz ładne zdjęcie, szczery uśmiech, długie rzęsy i włosy pięknego koloru, które wydają się błyszczące wiele razy chciałam przefarbować się na rudo ale mi każdy odradzał, widocznie to nie mój kolor ... kolorowych snów wszystkim!

:D hehe jestem kobieta wiem co taki osobnik mysli widzac fajna babke ktora obraza zeby sobie ulzyc ;) :P ona ci nic zlego nie zrobila, a Ty najechalas na nia pierwsza i oczywiscie co zrobilas? doczepilas sie do jej urody :P laska takie rzeczy to nie ze mna :D facetowi takie bajki mozna wciskac :D

mozecie ocenić, czy lepiej w jasnych włosach, czy ciemnych! :D Tzn. jasny blond vs. ciemny :classic_cool:

Gość co wam sie
no i gówno na nich widac . i lewe oko ciagle zasłoniete :D rozumiem ze po miescie w szkole tez tylko jednym okiem zerkasz ? :D taki z ciebie cyklop:D

" hehe jestem kobieta wiem co taki osobnik mysli widzac fajna babke ktora obraza zeby sobie ulzyc " wg mnie fajna babka jak to oreslilas, to skizto, wiec chyba logicznie myslac jej bym sie czepila, nie? KOLKO WZAJEMNEJ ADORACJI Lady & Dziunia ; ]

12 skizto wygladasz w obu ladnie ,ladnemu we wszystkim ladnie Lady czemu nie wyslalas mi emaila???????? Lady dobrze zauwazylas Heheheheh nie ma to jak dowartosciowywac sie kosztem ladnej dziewczyny ;)

z tym okiem te zdjecia to nawet nieświadomie robiłam myśl co chcesz. nie musze Ci nic udowadniać

ja nie mam rudych :D miodowy blond :P fakt mieszanka zlota w nim jest :P chcialabym miec rude, typowo rude ale boje sie takiej zmiany

Gość co wam sie
jasne :D

Tak to ja. Zglosilam starego nicka do kasacji;) A po za tym odpoczelam troszke od cafe, naladowalam baterie No i o to jestem;)

ANKA, na 1 rzut oka bylo widac ze to ty a mialas wypierniczac zkafe, widzisz? nieslowna jestes; ]]] ale rozumiem,dziecko neta itd;]

Gość jytfhckm
Nie licząc tego, że fotoszop zadziałał aż głowa boli to nic.

no to super ze wrocilas :) bede miala z kim pisac po nocach :D choc teraz moj bedzie mial mnostwo wolnego wiec chyba ja sobie odpoczne od kafe na jakis czas:P teraz spi obok mnie :D obudze go dopiero jak skoncze sobie tutaj gledzic :D

Tak sobie czytam kafe i jest tu duzo tematow o seksie z ksiedzami albo o milosci do ksiedza wiec tak sobie mysle czy gdybym zostal ksiedzem mialbym szanse na pierwszy seks? Albo chociaz calowanie.

To co mialam zrobic to moja sprawa. Odcielam sie na pare dni, ale Tobie nie musze sie z niczego tlumacZyc? Przeciez Ty juz mnie osadzilas , nie pytajac . Jestes w tym swietna. 🖐️