Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdfmfmfkl

Co myslicie o jej urodzie?

Polecane posty

lAdy love ja tez sie ciesze, przerwy od kafe robia dobrze;) No tylko ze ja juz nie bede tu siedziec wieczorami bo od poniedzialku zaczynam nowa prace.;););)

Rozwiazalam dzialnosc gospodarcza nie oplacalo Sie totalnie. Jutro ide podpisac umowe, bede pracowala w hotelu Hilton na recepcji , nawet nie wiesz jak sie cieszeee!!!!;);)

no to gratulacje!! to ja sie pochwale ze zdalam kolejny egzamin z mojego kursu na 85 i 88% ;) zaraz po swietach mam kolejny pierwsza czesc z anatomi, moze wyrobie sie z calym kursem do kwietnia i zaczne staz :D jak w takim tempie bede zdawac to skoncze go szybciej niz sie spodziewalam :D

Tkm to moja sprawa. Czego nabralam a czego nie. Przeciez juz sobie dopisalas reszte , wiec po co pytasz???? Nic sie nie zmienilo chamstwa nie trawie.,glupoty tym bardziej nie mowiac o celowym osmieszaniu kogos. Ty popracuj nad soba a mna sie nie przejmuj. u mnie wszystko jest w jak najlepszym porzadku

Brawo!! Oby tak dalej;) mnie czeka szkolenie;);) w nowej pracy ale dam rade!! ostatnio zrobilam sobie kurs angielskiego , czekam na wyniki;) ; skoro na recepcje mnie chca to mysle ze kurs bedzie ok;)

dziekuje kochana :) z angielskim to Ty raczej problemow nie masz ;) o wlasnie, styczen w Portugalii nadal aktualny czy juz nie bardzo ?

Lady love kochana angielski ok;) nie mam problemu co do portuagalii... Przyjade ale najpierw musze sie pogodzic ze swoim miskiem, ..... Coz za dziewczyna tak na recepcje? Co zazdrosisz?? Praca jak praca , pracowalam kiedys jako pokojowka nie wstydze sie tego.. Czas idzie do przodu , trzeba sie rozwijac

Lady bez urazy ale ktos kiedys slusznie zauwazyl, ze jestes falszywa i lizesz doope przyklad poki anki nie bylo to inaczej spiewalas, a jak ona sie zjawia to juz zupelnie inna lady ; ]

tak jak ci mowilam tmj... Twoje chamstwo kiedys obroci sie przeciwko TObie tylko oby placzu nie bylo. Kuje cie uroda ladnych dziewczyn, kuje Cie to Ze mi sie powodzi. jestes zawistna i bardzo musialas byc skrzywdzona w dziecinstwie , wspolczuje. A teraz zegnam sie z toba gdyz znow musialbym znizyc sie do twego poziomu. a nie Mam ochoty zjebac sobie nastroju w tak piekny wieczor🖐️

lady love przestan zaraz ona bedzie szukac Dziury w calym.Zeby sklocic Taka ma nature. Widzisz mowilam ci ze to trool. nikt mnie nie sluchal a teraz kazdy to mowi na kazdym topiku gdzie sie ona udziela .

to ze jestem szczera i darze osoby sympatia wieksza czy mniejsza nie oznacza ze lize komus dupe :D co mam powiedziec to powiem, nie musi Ci sie to podobac, moge sie z Toba zgadzac w pewnych kwiestiach a i owszem, ale sa tez rzeczy na ktore patrze zupelnie inaczej

lady sciagasz rodzicow na swieta?? Do mnie po swietach mamcia przyleci;) a swieta zostaje znow w uk.. Ahhhhhh coz to za okropne dni beda:(

nie mialam na mysli tego, ze mowilas cos o tym pasztecie; ] No wlasnie, ja tez moge powiedziec cos co ci sie nie podoba, tak samo jak ty mi Jakos specjalnie nic nie mam do Ciebie Lady, poza tym co napisalam wyzej; ]]]

ok Aniu, obudze mojego bo chyba mi do sypialni zaraz nie dojdzie i bedzie tak spal do rana na kanapie :D Dobranoc Wszystkim ;)

no i gitara:d ja nie chce miec ani z jedna ani z druga na pienku :P nie nie sciagam, nie da rady.. zobacze ich dopiero na wakacje

Malenka coz za zlosc, orawda zabolala? I Ty mnie uczysz dystansu do cafe? Zuczku wstaje nowy dzien? Masz postanowienie noworoczne??? Doradze ci!!;);) Zanim zaczniesz zmieniac innych Zacznij od siebie bo dluuuuuga droga cie czeka;) :classic_cool: nara ;);););)