Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klorilk

Mocne skurcze nie pozwalające usnąć, znacie domowe sposoby?

Polecane posty

Gość klorilk

Od kilku dni się męczę z zapaleniem jajowodów, antybiotyki i leki przeciwzapalne odstawiłam bo byłam niesamowicie osłabiona i nawet po ich odstawieniu dwie godziny temu zesłabłam chociaż nie wiem czy to nie wina bóli. Już któryś dzień i którąś noc męczę się z skurczami podbrzusza, nie pozwalają mi usnąć i tak jak teraz zwijam się i szukam rad, domowych sposobów, które by ukoiły ból. Ciepłe okłady pomagają na krótko. Jeśli ktoś by coś wiedział będę wdzięczna za info. pozdrawiam

Gość amigora_sk
JA TAK MIALAM MAJAC TORBIEL NA JAJNIKU I ZNAM TE BOLE KTORE SIE POJAWIAJA. LYKALAM NOSPE FORTE I SZLAM DO KAPIELI A BOL SIE NIWELOWAL ALE W TWOIM WYPADKU BYM POJECHALA NA IZBE PRZYJEC BO PO KILKU DNIACH BY SIE ZWIJAC Z BOLU I BEZ POPRAWY TO COS JEST NIE TAK ALBO LEKARZ COS ZANIEDBAL

Gość krostkaaa3333333
Dzisiaj się zaczęło, umieram z bólu; nie mogę siedzieć, nie mogę chodzić , nic nie mogę - chcę umrzeć!!!!!!!!!!!!! Co może mi pomóc? współczuję autorko!

Gość klorilk
No właśnie ja też już nie wiem co by mogło pomóc. Chciałam by mi ginekolog wypisał receptę a moja koleżanka miała możliwość ją odebrać, lekarka wie, że mam to zapalenie ale kazali mi przyjść na badanie gdzie ja się z domu nie potrafię ruszyć! Badanie miało być po to by pieniądze wyciągnąć bo chodzę prywatnie i teraz widać, że liczy się tylko kasa a ja nawet nie mam siły wstać i cokolwiek zrobić tylko leże w lóżku

Gość gingerka z lasu
Bardzo dobrym srodkiem jest seks. Ale bez gumki, sperma ma dobre wlaściwości na dolegliwości miesiączkowe. Tu kilka cytatów: Wszystko to za sprawą obecnych w spermie prostaglandyn oraz endorfin jeszcze innych substancji, które wydziela mózg podczas stosunku. Endorfiny są naturalnymi środkami przeciwbólowymi. Niektórzy porównują ich działanie do morfiny, ale co dla nas powinno być najważniejsze ich stężenie podczas kulminacji przeżyć seksualnych wzrasta aż dwukrotnie.

Gość klorilk
Dzięki już wiem co mi pomoże, robaczko pływaczki będą rozwiązaniem na moje dolegliwości

Gość anastai
A ja bym proponowała jechać do szpitala. taki ból to juz nie żarty.chyba nie chcesz sie wykończyć? a samo z siebie nie przejdzie.

Gość hej dziewojki
wejdź tu potem się zasypia lepiej www.showup.tv/pp/login