Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna kobieta 00

Nie ma nic gorszego niż być gorszą od starszej kobiety

Polecane posty

Gość smutna kobieta 00

Mam kolezanke, która jest starsza ode mnie o 5 lat, ale wszyscy uważają ,że jest młodsza ode mnie. Ma powodzenie u facetów a nawet romansuje z 10 lat młodszym od siebie chłopakiem. Klienci tez non stop się nią zachwycają i ciągle o nią pytają. Cięzko jest życ przy takiej osobie bez kompleksówi przy niej sie ich nabawiłam.

Gość pora iść już moja droga
czyli to oznacza że mamy być gorsi od innych i mieć kompleksy bo ktoś inny ma więcej powodzenia u ludzi? Tobie chodzi o to , że faceci sie nią interesują , a Tobą nie ech te zawistne baby

Gość smutna kobieta 00
Facet tego nie zrozumie niestety.Bardziej chyba boli mnie to ze ona jest starsza a wygląda na duzo młodszą tu mnie chyba kuje najbardziej. No i ja miałam kiedys powodzenie teraz nie mam. ;/

Gość smutna kobieta 00
No i nie jestem zawistna poprostu mi przykro ze moj czar prysł a jej rozkwita w najlepsze, a co jest najsmieszniejsze ona przypomina mi mnie teraz z moich najlepszych czasów

Gość a wiesz ile taka
osoba się mogła nacierpieć przez swój wygląd? Wyglądam młodziej i mam wrażenie, że przez to stare baby zatrudniające mnie sobie odbijają na mnie swoje frustracje.

A nie da sie nic z Toba zrobic? Nowa fryzura , ktora Cie odmlodzi, jakies fajne ciuchy modne ... I co najwazniejsze - energia ze srodka!!! Usmiech, szczescie ... Musisz to w sobie odbudowac, to zadowolenie z zycia, akceptacja siebie... to widac szybko potem na "zewnatrz"

Gość masz racje kobieto
Dori 30 wiem są takie momenty ze czuje się ok, ale zaraz zjawi się ktoś kto albo ciągle się na nią gapi mnie przy tym ignorując, albo jak jej nie ma to się o nią wypytuje. To przykre, naprawdę kiedyś miałam powodzenie i nie pałam nienawisćia do niej nawet jak zmienia czesto partnerów uwazam ze to jej zycie, ale mi jest przykro ze u mnie to juz sie skonczyło. ;( naprawde mnie to dołuje. Kazda kobieta lubi być adorowana, mnie juz nikt nie adoruje.

Gość a wiesz ile taka
a w jakim przedziale wiekowym jesteś? 20-30lat? czy więcej?

Gość smutna kobieta 00
przedział 30-40

Dlatego wlasnie mowie - jesli bedziesz stala z boku (w koncie) to nikt Cie nie bedzie adorowac. Usmiechaj sie, badz dowcipna, pewna siebie! Wiem, ze to pewnie teraz ciezko zmienic, ale sie da:) Nie badz zazdrosna. Badz jej kolezanka:) Wybierzcie sie gdzies razem. Jesli ona ma duzo znajomych, to napewno ktos sie znajdzie "dla Ciebie"

Gość Mam nadzieje ze nie jestes
moja kolezanka z pracy... Bo ja jestem ta starsza brana za mlodsza i mlodsze kolezanki sa bardzo niemile. "Zapomina im sie" ile mam lat i potrafia wyskoczyc z tekstami, ze kobiety po 30 juz sie sypia, ze po 30 bez meza i dziecka to porazka (mam partnera, ale od niedawna). Maja glupie zabawy - np. prosza klientow i nowe osoby w pracy by zgadywali nasz wiek, mi daja mniej lat niz mam, ale czasem niektorym kolezankom wiecej i wtedy te kolezanki strasznie sie na mnie bocza... :( Ale chyba nie jestes, bo ja mam 33 lata, a najstarsza kolezanka 28