Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lula'

Silny, rozpierający ból brzucha w okolicach pępka - pomocy!

Polecane posty

Gość Lula'

Hej, mam 15 lat. Od wtorku mam dość silne bóle brzucha, nie sypiam po nocach i jestem osłabiona. Nie pomaga No - Spa, czasem jak wezmę trochę syropu Nurofen dla dzieci to pomaga, ale obniża gorączkę, w wyniku czego mam 35,7 stopnia. Ból jest ciągły, ściskający, rozpierający, czuję też lekkie kłucie. Mam go aż od podbrzusza do mostka. I jest mi niedobrze. W czwartek ciągle wymiotowałam. Niczego nie mogłam zjeść. Boję się, że mnie położą do szpitala, a mam mega fobię na punkcie kroplówek i w ogóle... Miesiączka skończyła mi się 1 tydz. temu. Co to może być? :(

Gość Lula'
Przepraszam, nie orientuję się na tym portalu i niechcący dodałam w złej kategorii... :(

Gość lizaaakchcem
kochana do lekarza lub na IP ! kazda lub prawie kazda boi sie szpitala i nie chce tam lezec no ale robimy to dla swojego zdrowia...

Gość hvmjolka
nic , to podrażniona śluzówka żołądka do lekarza a bez recepty polprazol

Gość Jabardzo
A może to wyrostek. Zresztą cokolwiek by to nie było wymaga konsultacji lekarskiej. Nie bój się, to na wyrostek to teraz zabieg się nazywa. Następnego dnia wychodzisz.

Gość no i tak to jest jak dzieciaki
jak poczekasz jeszcze chwilę zamiast pojechać na SOR to rozleje się wyrostek i nie będziesz już miała żadnych problemów nigdy!!!! Na pogotowie sieroto jedź, bo to nie ma żartów. Na to się umiera jak pomoc przyjdzie za późno!!!