Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelllinnnnnaaaaaaa

Mam 25 lat i jestem dziewica ... i niewstydze sie tego

Polecane posty

Gość ewelllinnnnnaaaaaaa

neiktore dziewczyny bedace dziewicami w tym wieku wstydza sie tego zupelnie tego nie rozumiem

Gość obgadamy ta kwestie za 5 lat
zobaczymy czy dalej bedziesz to podtrzymywac 🖐️

Gość a co nas to obchodzi?
? co to za wyczyn kurde, żaden

Gość lolipoppp
Ja stracilam dziewictwo w wieku 26 lat, z mezem i jestem z tego dumna.

Gość a ja stracilem prawictwo w
wieku 36 lat z 18 letnia laska poznana na dysce :classic_cool:

Gość masturbacja to na ogół
tylko będziesz sobie "pluła w brodę" jak zapuka do drzwi menopauza i piczka będzie sucha jak pieprz i nawet ksiądz proboszcz, będzie chciał tylko na tacę, a nie pipulki.

Gość ja mam prawie 28 lat,
nigdy nie współżyłam. Tydzień temu byłam z tym u ginekologa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość dgyhuicvbnl
i co?

Gość masturbacja to na ogół
moja ciotka zakonnica , ma prawie 90 lat i jest dziewicą, teraz juz emerytowaną.

Gość najprostsze rozwiązania
Aha, czyli jak zakonnica to całe 90 lat chodziła za koniem ?

Gość chron mnie zebym nie
spotkal takiej dziewicy na drodze :O co z taka mozna robic? tylko uczyc , uczyc nuda 🖐️

Gość ech.............
pierdu pierdu Mi się marzy ruda w loczkach, dziewica > 25 lat, nauczycielka. Lubiąca wyuzdaną bieliznę erotyczną.

Gość chron mnie zebym nie
wyuzdana i dziewica , chyba upadles na leb 🖐️

Gość bnb nb nb n
noszenie dziewictwa tak długo swiadczy o jednym o tym ze nikt cie nie chciał ze jestes zbyt wybredna ze masz problem z libido ze masz problem z temperamentem ze masz problem z akceptacja siebie ze jestes mało atrakcyjna ..........a pisanie ze wielu chciało ale nie dałas nie ma sensu , bo mnie tez byle kto by chciał , ale sęk w tym , ze to nie to wiec sory babory - ale jestes do dupy , te fajne maja za soba wiele puloków w cipce , a maruderki nie

Gość ewelllinnnnnaaaaaaa
bnb nb nb n nie wiesz co piszesz nic z tych rzeczy

Gość bnb nb nb n
oczywiscie , ze nie wiem - ty wiesz doskonale :) tyle , ze nimt cie nie chce !!!:)

Gość a powinnaś się wstydzićc, tym
jak już jakiśs głupi facet się znajdzie, zdejmuje majtki a tam pajęczyna i zdechła ryba.

Ani do wstydu to powód, ani do dumy. Oczywiście, że powód do dumy. Skoro nie ma męża to powinno być oczywiste, że jest dziewicą. Tak jak w czasach potęgi Rzeczpospolitej. Patrz jak wtedy kobiety broniły cnoty. Tak, broniły, bo oddać się bez ślubu ani im się śniło, bo wiedziały, że wtedy ich żaden facet nie zechce.

Gość ech.............
po 1 znam dziewice 30 letnią Właścicielkę baru / restauracji w dużym mieście. po 2 gie znam dziewczyny lubiące wyzywający strój i jednocześnie dziewice. Więc erotyczna bielizna nie jest tu niczym niezwykłym. Traktujecie dziewice jako stwory z innej planety. Owszem są czasami fajne dziewczyny ale mają odwał religijny. I dopiero po ślubie. Są kobiety które sa wiecznie w podróży np ph,pm zaczęły pracować po szkole średniej. Studia zaoczne kierunki gdzie same kobiety i nikogo nie poznały. Albo dużo dziewic wśród nauczycielek. Studia zazwyczaj kobiece. W pracy mało chłopa. One dużo zakuwały na studiach i facet się nie znalazł. Oczewiście znaczna większość to 4 ścianowe kobiety. Ale taki typ akurat mi odpowiada

Gość bnb nb nb n
kobieta winna byc eteryczna i sexi , a to sie wiąże z libido - tka bez sexu zyc nie umie . te co umieją , maja libido jakie maja , są wszak zwolennicy takich kobiet , jednak to nie dla mnie , ja musze miec sex wtedy kiedy chce , a kobieta musi tak samo w tych kwestiach reagowac , stad nie dla mnie taka , ale jak trafi swój na swego maja sie dobrze , sex mają raz na miesiać i dobrze im z tym - mnie tam nic do tego , ale nich nikt nie pisze ze tak ma byc i tak jest lepiej .

Gość ewelllinnnnnaaaaaaa
bnb nb nb n a mezczyzna winny byc wyrozumialy:P

Gość ech.............
podam ci też przykład mojej znajomej. Dziewica do 18 lat potem sie pobrali i wyjechali za granice. Teraz ma dziecko 10 lat później prawie. Nie pytam ja o szczegóły ale lobią orgie urządzać. Masz ci wyuzdaną dziewice :) To jest właśnie w dziewicach najgorsze że nie wiesz co z nią będzie po... Może zacząć szaleć............ A może mu być wierna do końca życia.. Choć mi sie wydaje żę zawsze będzie chciała spróbować jak to z innym jest

Oczywiście, że tak powinno być bo to gwarantuje szczęscie i wysoki poziom życia. Tradycja nie wzieła się z niczego. Cywilizacja łacińska podbiła cały świat. Jeśli jest tak jak teraz, czyli propaganda róbta co chceta, to mamy rozbite rodziny, nieszcześliwe dzieci, narkotyki, alkoholizm, rozkład, biedę. Jeśli mąż i żona się kochają, są dla siebie pierwszymi, dają dziecku miłość, dziecko się prawidłowo rozwija, jest spokojne i dochodzi do majątku, przejmuje majątek, jest dobrobyt.

A może mu być wierna do końca życia.. Choć mi sie wydaje żę zawsze będzie chciała spróbować jak to z innym jest Nie będzie. Jak kocha męża i ma zasady, to wie że to bez sensu i przynosi tylko grzech - śmierć.