Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady szatan 666.

po co wam te dzieci?

Polecane posty

Gość iji
Ty, to to małe futrzane? buhahahhaha!

Gość znmxcv
Zapytałaś już swoja matkę? :P

Gość jablo
Już Twoja stopka mówi mi, że jesteś sama jeszcze mentalnie dzieciakiem więc nie ma co tłumaczyć. To sprawy dorosłych.

Gość behemotowa
Puknij się w łeb, to może Twoje szare komórki wskoczą na swoje miejsce...dzieciaku.

To są sprawy dorosłych więc zejdz na inny temat. Kurde jak ja takiego gówniarstwa nienawidzę,w wieku 8lat miałam więcej dojrzałości i nie pytałam po co komu dzieci.

Gość znmxcv
Całe szczęście, że satan ladies się nie rozmnażają.. :P

Gość nie pytaj dlaczego
Dorosniesz to zrozumiesz,ale to troche jeszcze potrwa :) takie siusi majtki jak Ty to maja siano w glowie nic wiecej.

Gość xvvsvsvsv
naoglądali sie tego i teraz robią dzieci na potęgę

Kurcze,wcale nie jestem jeszcze w podeszłym wieku ale nie rozumiem co teraz młodzież ma w glowie,żadnego szacunku do niczego,taka np.jakaś nokselia tu piszę;jakbym miła taką córkę to bym ją lała dopóki rozumu nie nabierze. Zresztą wątpię czy zdołałabym az tak spie...ć wychowanie swojego dziecka jak rodzice tej gówniary.

A ja się nie zgadzam z tymi wszystkimi mamusiami. Również nie do konca to rozumiem. Mam 26 lat. Jestem po ok. 2,5 letniej terapii DDA i jestem zdecydowanie dojrzałą emocjonalnie osobą. Nie trzeba być dzieckiem, żeby nie rozumieć, dlaczego ludzie (z np. chorobami genetycznymi) planują mieć potomstwo, rozmnażają się dla egoistycznych powódek.

Gość Jaweczka
Po co ci ta kropka na koncu nicka? Przeciez nick to nie zdanie.

Większosć matek ma tu dzieci aby potem z nimi ładnie wyglądały żebrząc przed kościołem i w mopsie.

A ja się nie zgadzam z tymi wszystkimi mamusiami. Również nie do konca to rozumiem. Mam 26 lat. Jestem po ok. 2,5 letniej terapii DDA i jestem zdecydowanie dojrzałą emocjonalnie osobą. Nie trzeba być dzieckiem, żeby nie rozumieć, dlaczego ludzie (z np. chorobami genetycznymi) planują mieć potomstwo, rozmnażają się dla egoistycznych powódek.

Gość przelot_em
Przecież to takie proste. Kobiety chcą dzieci bo im instynkt macierzyński tak wskazuje. Niektóre nie chcą bo mają ten instynkt słabo rozwinięty albo zagłuszony durnymi lewackimi bądź feministycznymi hasełkami. Pomijam już to, że wiele dzieci przychodzi na świat zupełnie przypadkowo spłodzonych przez durnych, nieświadomych parę osobników odmiennej płci.

na ta durną odpowiedx moi poprzednicy udzielili juz wyczerpującysz odpowiedzi - nie mam nic do dodania

bo to durne pytanie... Możesz mnie zapytac po co mi ta bluzka ale nie po co mi dziecko. To nie jest rzecz...

Gość njkkhhhhh
po to aby móc żebrać w opiece społecznej, w kościele, i innych instytucjach o darmowe jedzenie, ciuchy itp. idz do opieki jako bezdzietna i powiedz, ze nie masz za co żyć to zaraz powiedzą ci, że idź sobie zarób, a jak pójdziesz jako matka z kilkorgiem dzieci to zaraz wszyscy ci dadzą i nie musisz pracować.

Gość nie rozumieszzzzzz
proste, z lenistwa, nie trzeba chodzić do pracy, śpi się do południa,

Gość każdy w swoim tempie....
dla mnie mój synek to największy skarb jaki posiadam, dzięki niemu jestem bardziej odpowiedzialna, mądrzejsza o różne doświadczenia które przydają się w życiu i wiem co to znaczy kochać

Gość 98765432100
w moim przypadku jest tak ze moje dzieci kochaja mnie bezgranicznie a ja tez je tak wlasnie kocham... i to jest zajebiste uczucie. patrzec jak sie rozwijaja, jakie robia postepy w rozwoju, a nawet zwykly usmiech gdy sa szczesliwe - to jest bezcenne tylko ze dziecko jest tylko dla odpowiedzialnych i dojrzalych ludzi, tylko tacy zrozumieja jaki jest sens ich istnienia