Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecko ciągly problem

moje dziecko jest

Polecane posty

Gość dziecko ciągly problem

co 2-3 tygodnie chore odkąd chodzi do przedszkola ,wcześniej wcale nie chorwało.Proszę mi nie pisać ,że nie dbam o dziecko ,mały jest alergikiem za mężem .Dostaje pełno witamin ,dieta bardzo bogata,nie przegrzewam ...od września już 4 raz jest chory... masakra (2 razy był antbiotyk w zastrzykach).Kobietki nie decydujcie się na dzieci bo dziecko jest kochane ,ale tyle problemów,zmartwień że nie warto

Jakaś ty tempa baba :D moja córka też chorowała non stop przez pierwszy rok, teraz jest już ok. Ale to co napisałaś na końcu to brak słów... Szkoda mi twojego dziecka, ma nienormalną matkę :O

nie warto!!!!!!!!!!!!!! bo musisz wydać na antybiotyk i siedzieć z dzieckiem 24h/d tak już jest mój syn jak poszedł do zerówki to w ciągu roku był na 8 antybiotykach jakoś ja i syn przeżyliśmy

Gość palisander
musi swoje wychorować... zmień pediatrę, jak za szybko daje antybiotyki

nie warto miec dziecka bo dziecko choruje? ma grype? a co bys zrobila gdyby mial kiedys wypadek i zostalby kaleka? oddalabys ? nie wierze w to co widze i Ty sie matka nazywasz? Boze!!

Eeeeeeeee,że dzieci choruja to chyba każdy wie i zdaje sie nie powinien to byc powód by sie na nie decydować:O Mój młodszy od września tez w przedszkolu i tez non stop chory i prawie wszystkie dzieci mają podobnie. Głowa do góry:) Ciesz sie,ze prócz wstrętnej alergii nie ma innych przewlekłych,bo to jest dopiero tragedia.

mój też chorował katar od września do grudnia wychorował i już teraz drugi rok w przedszkolu i zdrowy