Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJednaaa

MÓJ SYN BARDZO RZUCA SIĘ W NOCY W ŁÓŻECZKU !!!

Polecane posty

Gość TakaJednaaa

Witam drogie mamy mam pytanko czy wy też tak mialyscie Moj syn ma 10 miesiecy i mam taki problem jesli chodzi o wieczorne zasypianie ze strasznie sie rzuca keidy go usypiam np na lozku a w nocy po calym lozeczku sie rzuca jak sie uderzy to wstaje i placze albo siedzi Czy myslicie ze powinnam kupic kojec ? W takim kojcu do ilu moze dziecko spac ? czy one sa stabilne

bo dzieci tak zasypiaja - wiercą się i kombinują ;) W nocy też zauważ, że często pupa jest na miejscu głowy albo dziecko spi w poprzek. To normalne - moja tez tak ma ;) Kup dobry ochraniacz na łóżeczko i będzie ok ;)

Myślę, że dzieci w ten sposób odreagowują to co działo się w dzień. Szczególnie jeśli to był dzień pełen wrażeń, z nowościami. Z czasem to przechodzi a dla większego bezpieczeństwa zainwestuj w ochraniacze na łózeczko.

nie polecam Ci kojców ani łóżeczek turystycznych - dla mnie to troche kasa wyrzucona w błoto. Najlepsze i najzdrowsze dla dziecka jest łóżeczkon drewniane, ze szbelkami i dobrym materacem. Naprawde, moim zdaniem, ochraniacz wystarczy - kup taki duży, wysoki i długi - na całe łóżeczko anie tylko na wezgłowie

Gość nie wiem dokladnie bo u
ja mam lozeczko turystyczne, w drewnianym corka strasznie sie obijala, zadne ochraniacze nie pomagaly a ze mielismy je od poczatku to zmienilam i teraz jest super,ona sie nie obija wygodnie jej, a materac ma pozadny taki jaki miala w drewnianym bo te "materace" ktore za w lozeczkach turystycznych sa okropnie i nie nadaja sie do spania. aha i lozeczko jest bardzo stabilne.

Gość TakaJednaaa
ochraniacze mam na cale lozeczko ale moj maly wiesza sie na nie i zrywa wiec to niw pomaga

Gość TakaJednaaa
nie wiem dokladnie bo u mozesz mi poelcic jakies takie lozeczko

no to spróbuj z tym turystycznym - widzisz, tu jedna kobitka pisze, że jest zadowolona. Kup jakieś niedrogie na allegro - taskie do 100zł, tylko włóż porządny materac ;)

my mamy podobne, tylko my mielismy podwieszany poziom bo corka po urodzeniu w nim teaz spala teraz juz by ci nie byl potrzebny. wymiarowo jest jak standardowe lozeczko drewniane. kup najzwyklejsze, tylko stabilne i do tego wloz pozadny materac ktory masz w drewnianym http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-arti-medium-przewijak-i1968898357.html

dokladnie tez myslalam ze to badziew kiedys ale przekonalam sie ze jest super, mala sie nie uderzy a ona lubi szalec w lozeczku, teraz ma 1,5 roku i nadal chetnie w nim spi, czesto kladzie sie w poprzek i odpycha od jeden sciany i glowa uderza w druga-bez konsekwencji, a w drewnianym od razu plakala bo obijala glowke. najwazniejsze to dobry materac