Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenqa

Telefon Alcatel OT-810

Polecane posty

Gość sesese...
Ja też chciałam przypisać led do kontaktu , klikam w bąbelki, ale wchodzą tylko znaki zapytania. Można oszaleć!

Gość gość
Postanowilam napisac bo nie rozumiem tych achow i ochow tego calego zachwytu nad jego wygladem Jedyne co fajne-to klawiatura Mnie osobiscie bardziej podoba sie motorola v3 v8 czy nawet k1 Zupelnie nie rozumiem dlaczego przestali je produkowac Wracajac do alcatela Bardzo ladnie trzyma bateria Pomimo tego ze na przekor temu co pisza ladowalam ja po ,,staremu,,Nie ma identyfikacji rozmowcy Faktycznie jest malo spotykany Nawet w salonach nie wiedza o czym mowa Zdaje sobie sprawe ze do kazdego mozna sie przyczepic i do kazdego trzeba sie przyzwyczaic Podsumowujac Telefon niespotykany bateria dlugo trzyma fajna klawiatura Ale brak wyswietlacza zewnetrznego A wyglad ? Kwestia gustu.

Gość gość
Do kazdego kontaktu jak najbardziej mozna przypisac inny dzwiek tylko trzeba sie troche pobawic Metoda prob i bledow Sama radosc dla osob ktore sa zachwycone tym telefonem Wyglad kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje ale faktem jest ze jak na ta cene jest niezly

Gość gość
Wyglad mocno przereklamowany A po za tym bateria trzyma dlugo ciekawe polaczenie pelnej klawiatury z ,,klapka,, Zdecydowanie brakuje chociaz cieniutkiego wydwietlacza jak to bylo w poprzedniku Ciekawe co chcial osiagnac producent,,zabierajac,,zewnetrzny wyswietlacz bo niczego tym nie poprawil Moze tylko tyle ze wielu osobom podobnie jak mnie brakuje ,,tego bajeru,,Ale jak na ta cene telefon godny uwagi tyle tylko ze bez rozplywania sie nad jego wygladem

Gość gość
Rynek zalewaja smarfony ale nie kazdemu musza sie podobac Jest wiele zwolenniczek tzw puderniczek Wdzieczne telefony bardzo kobiece ale nie tylko Ostatnio zauwazylam ze wielu panom tez ,,leza,,Wycofali motki Mam nadzieje nie gasnaca ze powroca klapki obok smarfonow

Gość giorda
a czy może ktoś wie jak zablokować numer, który nie chcemy, żeby do nas dzwonił...w samsungu miałam taką funkcję dodaj do blokowanych...tutaj nie mam pojęcia jak to zrobić. za odp z góry dziękuję

Gość gość
Mam ten sam problem W samsungu jest tzw ,,czarna lista,,i BARDZO SIE PRZYDAJE Tu mozna tylko zablokowac polaczenia z numerow zastrzezonych A mozna to zrobic za posrednictwem konsultantow Ale jezeli ktos wie cos o tej ,,czarnej liscie,,to sama chetnie zainstaluje

Gość gość
Mam ten telefon od około 2 lat i jest super bardzo polecam jest śłiczny i bardzo kobiecy . Wszyscy się nabierają , że to puderniczka a dopiero jak zobaczą środek to są mile zaskoczeni . Polecam :)

Gość gość
Wie ktoś z was może, gdzie mogłabym kupić taki telefon? Szukałam i nie mogę nigdzie znaleźć... Jedynie widziałam do kupienia razem z abonamentem w "Play", a niestety jestem już w innej sieci. :( Na "allegro" są tylko używane.