Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisnia@o2.pl

dlaczego nie odpowiada?

Polecane posty

Gość wisnia@o2.pl

wczoraj przez przypadek zalicytowałam na allegro buty( pisząc przypadek mam na myśli to, że oglądałam buty będąc zalogowaną i wyszłam gotować obiad, w tym czasie moje 7 letnie dziecko zrobiło klik i zalicytowało buty), natychmiast napisałam do sprzedającego wyjaśniając sprawę, przepraszając, ale to było wczoraj do dziś zero odzewu, napisałam jeszcze do niego ze trzy razy i nic. rozumiem, że sprzedawca może sie nie zgodzić na unieważnienie ale mógł by mi to napisać a tu ani me ani be... co za ludzie

Gość kochaanka od kochania
no to masz nowe buty

Witam Jesli buty byly powyżej 100 zł nezłe koszty poniesie własnie sprzedawca..Ale nic ci nie moze zrobić to nie twoja wina... tylko nieumyślnie zrboilo to Twoje dziecko.. nie rpzejmuj sę ,,, najwyzej da c komentarz ze ,,nie uiszcza wpłaty po czym naraża sprzedającego na duze koszty z allegro'' i nic ;p też tak miałam :P

Gość wisnia@o2.pl
mogę mu oddać pieniądze za umieszczenie aukcji przecież to grosze

Gość wisnia@o2.pl
buty kosztują 50 zł ile on straci jak ja ich nie kupie?

Gość gdy ja wiedziałam
wyjaśniłaś co się stało, najwyżej zapłacisz mu za ponowne wystawienie, może nie będzie Cię zmuszał do kupna. Czekaj na odpowiedź.

Gość adfsdfsd
Jezeli kupilas od osoby prowadzacej dzialalnosc gosp to mozesz wycofac sie z zakupu w ciagu 10 dni.