Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldkjvwop

gdzie kupilyscie kurtke na zime?? i za ile??

Polecane posty

Gość w espricie za 750 zl
:)

Gość onatoonatoona11111
na targu za 185 zł wszyscy mowia ze bardzo ladna i gdzie kupilam taka piekna kurtke :D:D

Gość derfvgervd
skad wy macie tyle set na kurtki? ja chodze w tej samej od 4 lat i marze o nowej..o plaszczyku tym razem

pomaranczo , ja na ogol dlugo nosze kurtki ziomowe pare zim , wiec postanowilam sobie kupic solidna by miec na pare lat niz tania i taka w ktora przenosze tylko jedna zime:)::):)

derfvgervd skad wy macie tyle set na kurtki? ja chodze w tej samej od 4 lat i marze o nowej..o plaszczyku tym razem No mamy mamy :) I tez jestem tego zdania co mi mi misiowa. Lepiej jedna porzadna, drozsza na kilka lat.

Gość Kupiłam kurtkę za 50 zeta
w chińskim supermarkecie!!!

Gość derfvgervd
a przeceny to kiedy? styczen?????????????

Gość ldkjvwop
a jak myslicie od kiedy przeceny:P?

Gość taka jedna malutka :)
a ja kupiłam moją za uwaga..... 49 zł (słownie : czterdzieści dziewięc złotych) po przecenie i niby wyprzedaż. I jest piękna , z futerkiem i wygladam w niej super. wszystkim się podoba i w życiu nikt sie nie domyśla żę taka tania:):)

Gość taka jedna malutka :)
aha i w normalnym sklepie gdzie sprzedają ciuchy firmowe , tylko pojedyncze sztuki

Gość oxo
Kupilam sobie z Tommiego hilfigera i jest tak paskudnie ciepła ze ledwo w niej wytrzymuje jak wejde do sklepu, a nosze cienkie bluzki pod spodem bo w pracy mam cieplo. Zaplacilam za nia ok. 300 zł bo kupilam w USA. Ostatnio mialam dluga kurtke z Esprit (tez puchowa bo tylko takie nosze, w sztucznych jakos dziwnie sie pocę) i nosilam ja chyba ze 3 zimy, w koncu wydalam bo mi sie znudzila, mam jeszcze za to krotka z Esprit tez juz chyba 4 jak nie 5 zimę i jest caly czas zajebista. Takze Esprit to dobry wybór. Warto polowac na kupony z Joya czy Avanti bo maja czesto 20% taniej a od 300-400 zł to spora suma.

Gość Kupiłam kurtkę za 50 zeta
taka jedna malutka :) przebiłaś mnie:P szacun:D

Gość Dellicyja
99 z groszami orsay z 20% kuponem rabatowym :classic_cool:

Gość w top secret za 230zł
zastąpiła moją stara kurtkę , która już miała z 5 lat

Gość oxo
Mam też kupiony w Stanach świetny wełniany płaszczyk z Calvina Kleina za całe 70 dolarów czyli ok. 210 zł. Tylko u nas taka drożyzna w Polsce.

Gość gdy ja wiedziałam
2 lata temu w Reserved 2 puchowe (jak szaleć, to szaleć) albo po 179zł, albo po 219zł - nie pamiętam, 3 zima, a kurteczki piękne i w ogóle nie zniszczone, tylko do pralni ekologicznej trzeba dawać co jakiś czas.

Gość Kasik 11
tez kupiłam w zarze za 399zl

Gość kokokokokkookkokokokokk
go sport 650 rok temu z roxy , kupiona na narty ale do chodzenia jest w sam raz . Porządna i na kilka sezonów

Gość nbnhgj.,
145 zl w sklepie w moim miescie forma moodo lub modoo nie pamietam jak sie pisze

Gość nbnhgj.,
ja wole co rok kupowac nowa znow za stowke np niz na pare lat kupic za 300 zl

Gość kdhkd
na zimę mam: 1. kurtka snowbordowa mega kolorowa, pstrokata typowo sportowa więc nie do noszenia na co dzień gdyż nie chodzę w dresach ! kosztowała 299 zł w promocji z 599 zł mam ja 3 lata. Zakładam ją na sportowe wyjazdy lub jak idę na siłownie. 2. Kurtka bardzo ciepła z New Yorkera za 275 zł mam ją chyba 5 lat bardzo rzadko w niej chodzę gdyż jest do pasa i mi zimno w d**ę więc może 2 razy w roku ja zakładam w sumie to spokojnie mogę się jej pozbyć ale jakoś mi szkoda 3. Długi płaszcz w pięknym śliwkowym kolorze jest cudowny uwielbiam go i chodzę w nim całą zimę mam go 3 lata kupiona w Orsayu za 130 zł ale w związku z tym że jestem zmarzluchem to mi w nim trochę zimno więc postanowiłam kupić porządny ciepły płaszcz typu parka bo mi się taki krój mega podoba i znalazłam w Diversie zapłaciłam 275 zł ale polowałam na nią od miesiąca tylko wcześniej kosztowała 375 zł więc jak tylko cena spadła to szybko kupiłam bo jest idealna i się bałam że mi wykupią mój rozmiar który mam akurat najbardziej popularny więc schodzi jako pierwszy. Jestem bardzo zadowolona właśnie o takie coś mi chodziło teraz zima mi nie straszna:)

Gość gość
Nie mam kurtki, mam +30 C

Gość gość
a ja chyba sie przejde do niemiec jest przecena z 300 euro na 150 euro