Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldkjvwop

gdzie kupilyscie kurtke na zime?? i za ile??

Polecane posty

Gość gość
w terranovie za 199zł mega ciepła na kozuszku:) ja jestem mega zmarzlak i zawsze mi zimno ale w tej kurtce to ja sie wrecz poce:D

Gość kdhkd
poza tym na taką późną jesień mam dwa płaszcze takie czarne eleganckie jeden za 269 zł mam chyba 6 lat juz mam kieszenie dziurawe od znoszenia i jeden czarny kupiłam tylko dlatego że kosztowała 40 zł w ciucholandzie z vero mody jest pięknie wyprofilowany i w sumie nie potrzebowałam go ale za tą cenę nie mogłam się powstrzymać:P Ps. nie wchodzę już nawet do sklepów bo jeszcze coś kupię chociaż mam nadmiar

Gość gość
a ja kupilam parajumpers za 2999,-

Gość gość
A po wydawać kupę kasy na ciepłe rzeczy i ogrzewanie, jak taniej jest mieszkać tam, gdzie to wszystko nie jest potrzebne?

Gość gość
Nie ściemniajcie że jedną na parę lat kupujecie bo co sezon widzę dziewczyny w innych kurtkach, w tym roku te puchówki z tym charakterystycznym kołnierzem albo z paskiem

Gość gość
Za 2999 zł to można 2 miesiące mieszkać w ciepłym kraju i kąpać się w morzu w styczniu.

Gość panna młoda sierpień
primark 25£

Gość gośćfvdd
ja ostatnio kurtek zimowych nie nosze tylko płaszcze bo mi w tyłek zimno poza tym uwielbiam długie swetry a w kurtce wychodzą. Mam jeden z Orseya sprzed 3/4 lat uwielbiam go!!!! jest boski i chyba nigdy mi się nie znudzi kosztował 139 zł (niestety na mega mrozy jest za cienka) i w tym roku na wyprzedaży kupiłam gruby, ciepły, mięsisty płaszcz (parkę) w Diversie za 279 zł z 379 zł wiem troche dużo ale jak przecenili o stówe to sie nie mogłam powstrzymać, chorowałam na nią całą zimę:P jest tak ciepła że moge chyba w niej na syberie lecieć:P do tego mam pstrokata kurtkę narciarska więc na wypady za miasto zima idealna i taką kurte z NEW YORKERA co mam ja chyba z 5 lat mega gruba ale już mega sprana i z czarnego się szary zrobił a ściągacze sa zmechacone ale żal mi jej wywalić bo jest naprawdę ciepła i ma super kaptur