Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fakiro

Problem z samotna mama

Polecane posty

Gość Fakiro

Poznałem fajną dziewczynę, jest samotną mamą, zaprzyjaźniliśmy się. Z czasem zacząłem ja postrzegać jako kobietę, a nie tylko przyjaciółkę. Dziewczyna jest świetna niczego jej nie brakuje, nie chce psuć tego co już jest, ale tez nie chce żeby było tak cały czas. Nie mamy dla siebie zbyt dużo czasu, jej synek jest chorowity i musi mu poświęcać dużo uwagi, tym bardziej ze została z dzieckiem praktycznie sama. Nie chce na niej nic wymuszać, jak jej bezpiecznie zakomunikować że interesuje mnie także w inny sposób.

Gość gwoli wyjasnienia...
a to trzeba komunikowac? po ile macie lat?

Gość jak znam życie to ......
ogóra możesz zakisić [tylko w gumie] i to bez problemu natomiast dalej bym nie poszedł nawet o tym bym nie myślał ! :classic_cool: pytanie? jak chcesz się piwa napić nawet bardzo dobrego to myślisz o kupnie browaru czy następnej butelki ? ;)

Gość Fakiro
Nie zauważyłem żeby na siłę szukała ojca dla dziecka, wiec nie brakuje jej niczego. Nie chce skopać tego co już jest, oboje znaczą dla mnie wiele. Normalnie error 404

Gość Fakiro
Kupiłbym browar jakby było mnie stać :). butelka jest za mała jeżeli piwko jest dobre.

Gość jak znam życie to ......
to powodzenia 🖐️ weź kredyt na 50 lat i kupuj browar ze wszystkimi konsekwencjami :D aha jeszcze pamiętaj las rzednieje czas się zmienia coraz trudniej o jelenia ! :P

Gość Fakiro
Ma wartości które cenię i nie zmienię zdania, jak zwykle zero mądrych odpowiedzi. Dobra mniejsza z tym.

Gość kocham bo znam
po prostu badz z nia i nie pilnuj sie tak...niech zauwazy, ze zalezy Ci na niej ;)

Gość kocham bo znam
dobra okazja beda swieta, kup jakis drobiazg i jej i dziecku :)

Gość Fakiro
Pociągnę dalej tak jak jest i zmniejszę zainteresowanie za jakiś czas, jak sama zacznie bardziej dążyć do jakiś wypadów to wtedy z nią pogadam i wyłożę karty na stół jak nie zostawię tak jak jest.

no i sam znalazles dobre rozwiazanie, tak trzymaj! powodzenia!

Gość poeio
nie stac Cie na kobiete bez zobowiazan?:O

Gość siostraMierzwa
myslisz, ze ona- samotna matka szuka przyjaciela? ona szuka ojca dla dziecka, i faceta/meza dla siebie... wiec jakis konkretny twoj gest pokazujacy ze wkraczacie w nowy etap znajomosci tylko poprawi jej humor.

Gość kocham bo znam
a jak nie bedzie dazyc? moze pomyslec tak jak poeio...

Gość 96jjj76
dlaczego w ten sposob?? dlaczego za jakis czas chcesz zmiejszyc zainteresowanie? Czy ona sie od ciebie dystansuje>?

Gość Fakiro
a drobiazg dla dziecka to kupuje zawsze, ale dla niej to nie mam pomysłu. Coś mówiła o butach dla mnie to drobiazg ale dla niej to może być za dużo. Wiem ze nie ma jak się zrewanżować i mogę ja postawić w głupiej sytuacji.

Gość Fakiro
Nie podniecają mnie kobiece narządy płciowe a poza tym i tak mi nie staje więc bardzo sie cieszę, ze znalazł sie jakis poczciwy mężczycna, który odwalił za mnie czarną robotę. :)

hahaha, wiem, ze to podszyw....ale po co wiec chcesz z nia byc?

Gość kocham bo znam
nie kupuj drogiego prezentu, to faktycznie moze ja postawic w niezrecznej sytuacji

Gość 96jjj76
buty chcesz jej kupic? to ona nie pracuje? nie ma kasy?

Gość Fakiro
zawsze chciałem miec dwoje dzieci, czy znalazłby sie jakis uczynny jegomośc i wyręczył mnie w tej trudnej sytuacji? :)

Gość 96jjj76
moze byc rowniez tak, ze bardzo brakuje jej kogos do siebie, w sensie potencjalny partner. Ale przez to ze ma dziecko boi sie czegokolwiek wymagac

Gość ech, głupie gówniarstwo kafe!
Czasem taka samotna matka z dzieckiem, jest 100 razy bardziej wartościowa niżeli te wolne, puszczalskie lafiryndy!:o Różnie ludziom się w życiu układa. Obyście nigdy nie zostały same z dzieckiem/mi. Na szczęście sporo po świecie chodzi takich facetów jak autor i chwała mu za to! Tobie zaś Autorze, radziłabym po prostu porozmawiać z nią szczerze. W końcu przyjaźnicie się. Zapytaj więc wprost, czy byłaby gotowa stworzyć z Tobą coś więcej? Zobaczysz wtedy jej reakcję. Jeśli będzie na nie, to zapewne od razu to powie, a jeśli na tak...życzę Ci tego z całego serca, trzymaj się!

Gość Fakiro
Dziecko tak ja pochłania ze trudno powiedzieć, ciągle płacze marudzi i choruje, śpi max 2 h i budzi się, czy dystansuje mnie to nie wiem nie próbowałem iść dalej nie chce zepsuć tego co jest. Jak zmniejszę zainteresowanie uzyskam jakiś obraz tak myślę.

Gość kocham bo znam
oby nie odwrotny niz oczekujesz

Gość kocham bo znam
jezeli naprawde Ci zalezy, nie odpuszczaj, niech wie, ze zawsze moze na Ciebie liczyc, to wazne :)

Gość 96jjj76
ech, głupie gówniarstwo kafe! - i obyś miał rację czego sobie z całego serca życzę :-( niestety nie zawsze się trafia na faceta z takim podejściem jak autor. Autorze, jak to jest? Wymawia się brakiem czasu? Nie ma z kim zostawic dziecka żeby się z Tobą spotkać?

Gość 96jjj76
Fakiro, spróbuj z nia popisać troche np na gg, przeciez dziecko wieczorami chyba spi

Gość franiaaaaaaaa
Autorze odradzam Ci jakies gierki tzn.udawanie braku zainteresowania. Radze postawic na szczerosc. Nie skrzywdz jej tylko Jak widac juz raz ktos to zrobil........