Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirmiłka

Dlaczego wszystkie rzeczy na studniówkę są takie drogie?!

Polecane posty

Gość mirmiłka

Na nic nie mam. Za miesiąc mam studniówkę a wszystko choojowo drogie. :o chciałam tylko sukienkę jakąś fajną i bitu kupić. Nie bedę odpieprzać żadnych szopek z fryzjerami, makijażystkami czy biżuterią. Szukam i szukam a wszystko cholernie drogie. Sama nie mam jak zarabiać bo się uczę. Już mam w planach całe wakacje zapieprzać. Trochę kasy odłożonej mam ale co mi z tego? Trochę da mi mama ale ile mogę od niej ciągnąc? :o Już kobita i tak sobie mało co kupuje żeby opłacić samą studniówkę nie mówiąc już o tych pierdołach dla mnie. Wymyśliłam sobie jakiś fajny zestaw ale goowno z tego wyjdzie. Wszystko się skończy tak, że pójdę ubrana w zajebiście oryginalną czarną sukienkę z jakiejś taniej sieciówki za 60zł i jakieś paskudne buty za 50zł... 😭

Gość łońćju bak
na allegro jest dużo fajnych wyjściowych kiecek za małą kasę!

Gość mirmiłka
Tylko że ja jestem strasznie niska i musiałabym przymierzyć żeby sprawdzić czy dobrze wyglądam... A nie mam czasu na zabawy w odsyłanie tam i z powrotem...

Gość kochaanka od kochania
albo zarób albo nie chrzań i idź w zestawie, o którym móisz, popytaj też bliskie koleżanki, może któraś pożyczy ci jakąś kieckę, mogłaś pomyśleć o tym wcześniej i zarobić sprzątając, rozdając ulotki czy układając towar w markecie

Gość mirmiłka
Wiesz co jednak nauka jest dla mnie ważniejsza niż zestaw na studniówkę :o W tym roku zdaję maturę i gdybym miała tak dużo wolnego czasu żeby pracować to naprawdę nie siedziałabym w domu... :(

ku;rwa to po ile ty chcesz kupić te buty toż fajne i ładne buty w granicach 60 zł :O OMG ale wybrzydzasz o0

Gość mirmiłka
No dobra, z butami przesadziłam faktycznie. :P

Gość yenna24
skoro nauka jest ważniejsza to po co zakładasz temat i pitolisz, sponsora szukasz czy co?

Gość mirmiłka
Dlatego, że jestem sfrustrowana i nie mam się komu wyżalić... :o

kurcze jak byłam w ostatniej klasie (wtedy licea były 4letnie) to miałam najwięcej wolnego czasu w historii:D 6razy w tyg chodziłam na aerobik, dorabiałam sobie maturę zdałam na samych 6, uczyłam się dużo przez całe 4lata i przed maturą zrobiłam sobie tylko porządną powtórkę popytaj się rodziny (np kuzynek czy nie mogą czegos Ci pożyczyć) zaoszczędzisz na kreacji i będziesz mogła kupić lepsze buty

Gość mirmiłka
No cóż, widocznie ja jestem trochę mniej inteligentna :P

Gość mala Malenka
zgadzam się z tobą:)