Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Polki traca dziwictwo w wieku 19 lat! Statystycznie, dobry wynik?

Polecane posty

na TVN 24 podali. ogolnie wrescie obiektywne badanie. zawsze mnie smiesza ze w ieku 15 lat itp. bo to w moim otoczeniu sie nie sprawdza. pojedyncze przypadki raczej.

Gość egfjfgjf
Jestem w okolicach tego wieku i myślę, że to dobry wynik. Mnie też śmieszy jak ktoś mówi, że dziewice można znaleźć tylko w podstawówce, bo to pierdoły z palca wyssane :P

tak lubie dziewice. zawsze to jest dla mnie wazne. poniewaz traktuje kobiety troche przedmiotowo, a po kims nie chce. a przestalem byc miedzy 16 a 17 :)

Gość h54ujjk
wertyp ja to nie wiem jakie kobiety z toba chca sypiac:o chyba ze na realu udajesz dobrego czlowieka to moze sie nabieraja

nie bierzecie pod uwage najwazniejszego: co ankieterzy i ankietowane kobiety uważają za strate dziewictwa!!!! przerwanie błony, ook pewnie srednia wieku 19 lat. pierwszy stosunek dopochwowy... ale inicjacja seksualna, czyli petiing, seks oralny to srednia wieku penwie 16. czyli eksperymenty z seksem duuuuuuuuuuuzo wczesniej

Gość h54ujjk
nie wierze ze ktos cie chce:)

Gość nie nie nie znajoma
ja mialam wtedy 17, ale petting w wieku 16 lat byl

seks oralny? ty idiotko. to jest juz inna szkola jazdy. i to jest pozniej. wiekszosc lasek do buzi i tak nie bierze. podaj linki, anie z glowy piszesz.

Gość poznanski kwiatek polny
ja 18,5 prawie.. i uwazam ze jest ok.

Gość egfjfgjf
Wertyp a tak z ciekawości skoro preferujesz dziewice to jak już je rozdziewiczysz to potem rzucasz? :)

Gość kajhdhds
Prezes Wertyp tak lubie dziewice. zawsze to jest dla mnie wazne. poniewaz traktuje kobiety troche przedmiotowo, a po kims nie chce. a przestalem byc miedzy 16 a 17 Ja tez cie potraktuje przedmiotowo i powiem ze meska kurwa z ciebie i bym cie 3m kijem nie dotkneła.

Gość PołamanaSzesnastka;
Prezes Wertyp to taki typ debila. Uważa ze jest wyznacznikiem męskości, a męskosci u niego tyle, co u transa. Każda jego wypowiedż sprowadza kobiete do poziomu szmaty, przedmiotu. Myśli ze sam moze sie kurwić, ale kobieta powinna zachować dziewictwo. A do tego te jego śmieszne fotki, idiota i tyle 😠

spoko nie ma się kim podniecać, tylko szkoda mi potencjalnych poszkodowanych dziewcząt :O może grać kogos lepszego, a potem życie złamane

Gość Pipipipipipipka
Jezu ludzie a co się przejmujecie takimi "potencjalnymi" rzuconymi dziewuchami? :o A po nocach nie śpicie, bo przecież ktoś kogoś może własnie gwałcić/mordować czy coś? Ludzie, ogarnijcie się

Gość PołamanaSzesnastka;
Tak sie składa ze czytałam twoje szczekanie na temacie "czy w wieku 22lat -4 partnerów to duzo''. Jestes zakompleksionym frajerem. A stwierdzenie "po kims bym nie chciał" :D kobieta to nie przedmiot, a tak w ogóle- myslisz ze zginajac rękę podkreslasz "mięsnie" :classic_cool: wszystkie laski wyrywasz na tego łokcia hehehehe