Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbita z tropu:P

jak widzę pytania typu:jak wyglądam..

Polecane posty

albo czy nie jestem za gruba,za chuda ,za wysoka czy za niska,za mało czy za dużo jem...to padam.... LUDZIE WEZTA SIĘ W GARŚĆ!!!!!! ja naprawdę rozumiem ,że ktoś może się zle czuć ze sobą lub przy innych.. ale te pytania to świadczą o waszej..a raczej braku- inteligencji. bo jak można pytać tu o takie sprawy-każdy jest jaki jest-zawsze może coś zmienić ..poszukać porady..ale kierować się tu po odpowiedzi???........

na takie topiki kafe jest najgorszym miejscem, te laski chyba szukają powodu do samobójstwa :D

Gość mnmnmn
ja tak samo tego nie rozumiem, wrzycaja tu swoje zdjecia i zadaja pytania, na ktore wiadomo ze nnie uzyskaja szczerej odpowiedzi,przynajmniej mozna sie posmiac z ich fotek :P

ja nawet nie wiem jak nawalona alkoholem bym tu nie pokazala fotki chociażby pięty...a niechaj jakiś znajomy zobaczy..albo byłt... ŻENADA!!!!!!

Gość PannaLL
Najlepsze są panny, które wklejają swoje solaryjne ryje i jak ktoś je skrytykuje to wyzywają go od pasztetów i zwalają wszystkie komentarze na zazdrość piszących:) Najlepsze jest to, że te panny uważają się za super ideały a są zwykłymi wytapetowanymi dziewczynami ubierającymi się jak szmaty. Był tu dzisiaj temat jednej z takich typów, jakiejś arletki czy innego gówna.

Nie interesuje się innymi i nie obchodzi mnie jacy są na zewnątrz ale z toba pisał nie bede bo twój login zaczyna się od małej litery

Gość mnmnmn
hahahah no arletka :P tona tapety ale luz hah i dokladnie jak ktos napisze ze jest nieladna to od razu mowi ze to z zazdrosci :D juz samym tym,ze wstawia tu swoje zdj pokazuje jaka jest inteligentna :P

Jeszcze jest fajne, jak niektórym głupio jest i pytają "jak wygląda moja koleżanka?" i ni choya się nie przyznają, że to ich foto :D Ach kafe...

Szczerze mówiąc też nie rozumiem pytań tego typu :o przecież każdy widzi jak wygląda. Myślę że te tematy są zakładane w nadziei, że znajdzie sie Księcia ze Bajki który sie zakocha i porwie królewnę :p

Gość mnmnmn
haha no wlasnie, pytaja czy : ona jest ladna? a i tak wiadomo ze to sa ich zdjecia :P żal tylko tyle

Gość one nie wrzucają tu fotek
dla odpowiedzi..one się chwalą.

Gość no przeciwnie
ja jako facet nie powstydziłbym się spacerować z większością z nich. inne kafeanonimki wylewają na nie tony jadu, ale to nie znaczy że same są lepsze. ot nie mają odwagi wkleić własnych