Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djjkifjdjf

Przeglądałam właśnie photoblogi młodych dziewczyn i się zdołowałam.

Polecane posty

Gość djjkifjdjf

Mają po 17, 18, 19 lat, a wyglądają tak pięknie... I te ciuchy. Nie wiem skąd one mają na to kasę? Naprawdę ubierają się zajebiście.

Gość może i tak, a bo co
od mamusi i tatusia, bo nie wierzę, ze zarobiły

Gość bgfgn
ja tez sie dziwie.

Gość może i tak, a bo co
w ogóle wiem, ze to żle o mnie świadczy ale chuj mnie strzela na niesprawiedliwość tego świata Ja nie mam ani wyglądu ani kasy i na każdy grosz muszę ciężko zapierdalać a te mają od tak bo mamusia czy tatuś wybuli, no ewentualnie sponsor

wiesz ,czasy galerianek i tych co sponsorów mają...-co prawda nie wszystkie..maly % od rodziców kieszonkowe..i 1% tych co mogły same zarobić:]:D:D

ja tam nie dbam o ciuchy, mam w nosie to ze nie stac mnie na super modne ciuchy za to wszysttko odkladam na bilety lotnicze hehe

Gość djjkifjdjf
Ja wiem, że to o mnie źle świadczy, ale im strasznie zazdroszczę. Jeszcze jak mają to od rodziców, to spoko, w końcu to ich dzieci i rodzice mają prawo kupować co chcą, za ile i ile chcą, ale jak mają to od sponsorów, to mnie również chuj strzela. Jak można tak wykorzystywać facetów albo jak oni mogą być tacy naiwni i dać się wykorzystywać?

matko, rodzice są bogaci to i gówniary mają kasę na ciuchy... jak nie masz kasy to idź do pracy i będziesz miała .