Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parapet za oknem

co sądzicie o linii do włosów schwazkopf gliss kur

Polecane posty

Gość parapet za oknem

czy jakoś tak :) ktoś używa szamponów i odżywek? moje włosy strasznie się puszą i są szorstkie, a chciałabym mieć gładkie miękkie i lśniące, jak każda dziewczyna ostatnio używałam linii dove, ale nic nie dała, tylko włosy jakby szybciej się przetłuszczały więc co sądzicie o schwarzkopf?

Gość kim jest basinger
kiedys uzywalam tą żółtą linie i była zajebista. ale teraz wlosy mi sie przetluszczaja szybciej a ona jest za ciężka bo zawiera olejki

Gość parapet za oknem
a ta żółta to od czego? regeneruje czy co?

Gość kim jest basinger
przeciw rozdwajaniu końcówek

Gość parapet za oknem
aha, to chyba potrzebuję czegoś innego. zupełnie nie mam pojęcia co na te moje włosy. totalnie nic im nie pomaga, ciągle takie siano mam :o

Gość kim jest basinger
a farbujesz? ja teraz nie farbowałam długo, mamn juz wlasciwie swoje wlosy, ściełam i jedynie co to prostuję, ale dobrą prostownicą. i są w swietnej formie, tylko wlasnie zaczely sie strasznie przetluszczac.

Gość o maTko!
kup sobie biosilk taki z witaminkami, jest naprawdę dobry.

Gość kotomysz
no ja czasami kupuje schwazkopfa,ale szczerze mowiac mi nie pasuja. Wole jednak wyprobowana nivea wygladzajaca wlosy, na moje wlosy dziala

Gość kim jest basinger
moze zainwestuj w drozsze profesjonalne odzywki, bo sklepowe zazwyczaj tlko tworzą otoczke na wlosach żeby lepiej wyglądał a w rzeczywistosci w ogole sie nie odzywiają wewnatrz

Gość parapet za oknem
no farbuję niestety. staram się nie prostować, ale marnie mi to wychodzi. przynajmniej nie prostuję wszystkich, tylko tak jedną kępkę, ale to na jedno wychodzi :o na drogie kosmetyki mnie nie stać, a nie mam pewności czy pomogą, mam takie głupie włosy, niby mi się "kręcą" tzn falują niby, ale jako że się puszą to wyobraźcie sobie jak to musi wyglądać ;) nie wiem co

Gość kim jest basinger
no to musisz probowac metodą prob i błędów, bo wiesz kazde wlosy reagują na coś inaczej. mi najbardziej odpowiada elseve. nieva dove itp. to lipa

Gość parapet za oknem
no i chyba tak będzie. jak skończy mi się dove, spróbuję ze schwarzkopf. jak nie pomoże będę szukać dalej ;)

Gość kim jest basinger
albo moze sprobuj coś nablyszczającego. są też takie spraye, tylko wlasnie nie nadają sie do oklapłych i szybko przetluszczających sie wlosow

Gość xbxhsjsbxbks
Kim jest kim basinger - mam takie pytanie, jakiej prostownicy uzywasz? bo napisalas ze dobrej, ja tez potrzebuje, musze kupic i nie wiem jaka. a co do tematu to tez mam puszace sie wlosy, bardzo cienkie i lekkie, chcialabym je wygladzic ale tez nie wiem jak :P podcielam koncowki, ale zaraz znow jest to samo a co chwile scinac nie bede.