Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkskssjsjksjkjs

Mam chłopaka a kocham byłego od lat....

Polecane posty

Gość kkskssjsjksjkjs

Od 4 lat nie ma dnia zebym o nim nie myslała.nie mam z nim kontaktu to była moja pierwsza miłość.robie obiad to marze o tym zeby on mogł spróbować mój żurek..Kłade się spać to marze zeby był obok....Osttanio miałam ochotę zaprpnować mu sushi i hotel.Nikt nie uśmiecha sie tak jak on,nikt nie trzyma widelca tak jak on...nikt nie chodzi tak jak on....nikt nie ma takiego głosu...Co noc mysle o tym,że pewnie sie bzyka z kimś kto ma wieksze piersi ode mnie:Oi chce mi sie płakać.Nie wierze,że mi to minie kiedykolwiek.Wyzywał mnie ublizał,skorzywdził zostawił...Jak ja moge go kochać.Jestem popierd...olona:O

Gość atrakcyjnapanipsycholog
wiesz jestem w podobnej sytuacji choc mam dziecko i meza;) tez nie ma dnia zebym nie zatesknila zakims kto mimo tego ze mnieokropnie skrzywdzil byl moja wielka miloscia, ja wogole uwazam ze w zyciu naprawdekocha sie tylko raz

Gość smutny czlowiek
to super w końcu twój obecny chłopak ci się znudzi i go skrzywdzisz brawo brawo brawo dlaczego wy myślicie wyłącznie o sobie?

Gość ja zmienilam prawie cale
swoje zycie, wyjechalam za granice, skonczylam wyzsza szkole, mam swietna prace, mam faceta, ktory wlasnie obronil tytul doktora, uklada nam sie, jestem szczesliwa....chyba...bo i tak wracam myslami do bylego, do mojej pierwszej prawdziwej milosci :( po naszym zerwaniu odcielam sie od niego, po wyjezdzie nie chcialam o niczym slyszec a jednak doszly mnie rozne wiesci, on ma zone, podobno sa szczesliwi a ja powinnam zapomniec, cieszyc sie tym co mam, co pewnie nigdy bym nie miala zostajac w polsce, placze czasami w nocy jak skonczona idiotka :(

Gość Ja mam jeszcze lepiej...
Moja historia w ogóle już pobije wszystko. Ja kochałam się całe lata w jednym chłopaku, którego poznałam w wieku lat 10 na salkach katechetycznych - w czasach kiedy religii nie było jeszcze w szkole:) Uczucie było obustronne - taka pierwsza miłość szkolna:) Niestety potem religia została przeniesiona do szkół. W tamtych czasach nie było, maili, komórek, GG, chodziliśmy do innych szkół, nie mieliśmy okazji się spotykać i kontakt nam się urwał... :( Gdy pojawiła się nasza klasa odnaleźliśmy się i wymieniliśmy kilka miłych wiadomości wspominając stare czasy. On był samotny i namawiał mnie na spotkanie - jednak ja byłam już w innym związku i nie brnęłam w to dalej. Po czasie dowiedziałam się, że on też się ożenił - dzisiaj już znowu kontaktu nie mamy. Jednak nawet po tylu latach myślę o nim mimowolnie dosyć często i zastanawiam się czasem co by było gdyby... Ja to dopiero jestem popierdolona:)

Gość .....a jeśli,........
ciekawa jestem czy mężczyźni tez tak mają? czy tylko kobiety tak wspominają?

Moja historia jest bardzo podobna,,,, Bylam w zwiazku 6lat, od rozstania minelo juz ponad 2 lata,,, jestem w zwiazku z innym mezczyzna od roku,,, jest dobry , dba o mnie , przystojny,,, Ideal kazdej kobiety , ja jednak nie moge przestac myslec o swojej 1wszej milosci, i chyba faktycznie tak szczerze kocha sie tylko raz, ponad rok temu, mialam nadzieje ze wrocily sie do siebie bo i on i ja bylismy samotni a tesknilam strasznie,,,, tylko okazalo sie ze moj byly znalazl juz pocieszenie w ramionach,,,,, mojej kolezanki , ktora tak na marginesie ma faceta od 8 lat,,,, i w tym roku wyszla za niego za maz,,,, ;/ TAKI SOBIE ROMANSIK , PRZEDSLUBNY;/;/;/ Na dodatek , ten moj byly nie jest wart ani jednej lzy, cale zycie traktowal mnie jak sprztaczke-matke-lekarke-praczke w jednej osobie,,,,,,,, A najgorsze jest to ze gdy chcialam opowiedziec o zdradzie dla terazniejszego meza 'MOJEJ KOLEZANKI' zagrozil mi ,ze mnie skompromituje a znam go na wylot i niestety wiem ze jest do tego zdolny,,, dlatego zyje sobie z ta wiedza....myslalam ze gdy znajde faceta bedzie latwiej, ale nie jest WOGOLE !!!!Dlaczego tesknimy , kochamy ludzi ktorzy nie sa tego warci a nie mozemy przelac tego uczucia na ludzi ktorzy naprawde na to zasluguja :(

Nic nowego. Kobiety kochają tych, co je zdradzają i nie szanują. Ale w niebie wszystko się odwróci i to dobrzy ludzie będą mieć dobrze na wieki, a ludzie źli będą potępieni.

Gość brzydzia
luzer ty sie nie wtracaj cwelu w takie gadki ktos cie szukal na forum ciaza, porod, maciezynstwo moze tam zajrzyj

Masz racje krzywdzimy tym druga osobe, jednak ja np; staram sie nie dawac mu odczuc ze nie jest na pierwszym miejscu. Przeciez musze sie jakos z tym pogodzic ze przeszlosc to rozdzial zamkniety, mam do konca zycia byc sama i ciagle plakac za swoim bylym ? przeciez tak sie nie da, on ma swoje zycie pewnie nawet nie pamietam kim bylam w jego zyciu , chodzi o to ze my kobiety kochamy szczerze i do bolu. Ja mam ciche marzenie ze ktoregos dnia obudze sie i stwierdze ze tamten facet to przeszlosci i bede mogla cieszyc sie tym co mam ....