Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koalaaaaaaaaaaaaa

przyznac sie?

Polecane posty

Gość koalaaaaaaaaaaaaa

przyznac sie partnerowi do klamstwa? nic mu nie zrobilam w obecnym zwiazku,ale nie chcialam mu opowiadac o czyms z przeszlosci, on naciskal wiec zaczelam klamac.

Gość Józef
ruchałaś się z murzyniskiem starym psiskiem ?

Gość Ja mam jeszcze lepiej...
Przyznaj się, bo prawda zawsze na wierzch wyjdzie. Lepiej by dowiedział się od Ciebie niż od kogoś innego.

Gość ersah
nie przyznawaj sie- po co tlumaczyc sie z przeszlosci-to bez sensu

Gość izabelka0000
To zalezy na jaki temat sklamalas

Gość koalaaaaaaaaaaaaa
z nikim sie nie ,,ruchalam" co za poziom.. wlasnie mam taki dylemat, czy sie wyda, jesli tylko pojawi sie taki temat poruszony przez kogos,to wiem ze z jego strony posypie sie maltretujaca ilosc pytan. z drugiej strony uwazam ze to moja sprawa i nie ma prawa na mnie wymuszac odpowiedzi. ale zawsze mnie tak pyta ze musze klamac bo inaczej sie nie da. dodam,ze wiele razy mnie zawiódł i nie mam ochoty sie z nim tym dzielic:/

Gość izabelka0000
to zamiast pisac tu.. to powiedz mu tak i tyle

Gość ersah
nie mow! bedziesz zalowac- faceci sa pamietliwi

Gość izabelka0000
a udawac przed ukochanym ze sie jest leprzym nz sie jest na prawde po co?

ale o co chodzi? każdy ma prawo do prywatnosci i wymuszanei przez druga strone zwierzeń jest brakeim szacunku do ciebie z drugiej strony teraz jest neizręcznie, albo mu powiedz albo stanowczo powiedz że to jest twoja prywatna sprawa i żeby on to uszanował

Gość ersah
izabelka0000- Ty to przynamniej nie udajesz ze slownika ortograficznego nie czytujesz :D:D::D:D:D:D:D

Gość izabelka0000
a udawac przed ukochanym ze sie jest lepszym nz sie jest na prawde po co?

Gość izabelka0000
czytuje ale nie stosuj

Gość koalaaaaaaaaaaaaa
wlasnie mam wszystkie takie mysli jak tu piszecie rady w komentarzach..bardzo sprzeczne. zaraz mi glowa odpadnie;/ Mama radzi zeby mezczyznom niczego nie mowic bo kiedys wypomna i pojada po tym. mysle ze on wlasnie taki jest,dlatego chce udawac ze jestem lepsza..masakra,prawda?

Gość ersah
nic nie udawaj- po prostu nie mow mu o tym- skwituj to krotko- bez sensu takie wymuszanie na Tobie jakis nic nie znaczacych dzis zwierzen

Gość ale o co chodzi ?
co takiego zrobiłaś ?

Gość koalaaaaaaaaaaaaa
tylko nie piszcie, po co z nim jestes. nie chce z nim nie byc. a jak powiem nagle ze to moja sprawa to tez bedzie mnie podejrzewal. a ja chce miec moja tajemnice i nie chce sie nia dzielic:(

jeżeli to nic takeigo to powiedz zeby miec świety spokój, a jak będiz emieć ci za złe to znaczy że to facet ma ze sobą problem, bo szuka dziury w całym

Gość wipera
Twoja mama ma świętą rację;wiem z doświadczenia:O

Gość ersah
to mu powiedz o tym- z czego robisz problem- to ze z kims jestemy w zwiazku nie znaczy ze jestesmy z ta osoba zrosnieci- jestesmi wolnymi ludzmi-mamy prawo do prywatnosci- albo jestes bardzo mloda albo bardzo naiwna

Gość koalaaaaaaaaaaaaa
calowalam sie z chlopakiem (zanim zaczelam z obecnym),ktorego malo znalam a mowilamz e nie robie takich rzeczy. a on by mnie zaraz pytal czy cos mu wiecej robilam,czy byl seks,czy costam..bardzo osobiste pytania i tak w kolko. mowie ze nie to mi nie wierzy, juz byla taka sytuacja.. bardzo skomplikowana sprawa,po prostu przez niego czuje sie gorsza. z chlopakiem obecnym bylam bardzo swobodna i kiedys mi powiedzial,ze myslal ze ja tak z kazdym..czuje sie zle w tej kwestii. mam 26lat. Nie smiejcie sie.

Trafiłaś na zakompleksionego faceta, też takiego spotkałam na swej drodze, chciał wszystko wiedzieć, takie zachowania trzeba ucinać w zarodku, nie zadręczaj się mała :)

Gość ersah
o matko zeby ludzie mieli takie problemy:) dziewczyno opanuj sie i zabierz te tajemnice do grobu hehehehhe

Gość koalaaaaaaaaaaaaa
a na koniec mi wszystko ,,wylicza" i jezdzi,ze jego byla byla ,,nietknieta" przed nim,a ja to..tamto. im tak wiecej pisze, tym bardziej czuje ze on nie zasluguje na moja szczerosc. strasznie mna manipuluje:( powinnam w ogole sie zastanowic czy to ma sens. tylko uczucia.....

Gość koalaaaaaaaaaaaaa
czyli ze mam klamac? wiem,ze to sie wydaje smieszne...jak na moj wiek,ale ja mam juz wode z mozgu i zaczynam sie bac panicznie,ze za rok sie wyda,za 2...tak sie strasznie boje...i ostatecznie nie chce klamac jemu przez tyle czasu. jak sie dowie to...zaczynam miec paranoje. ale lepiej jak sie w koncu ,,wygadalam" Wam! :)

Gość koalaaaaaaaaaaaaa
nie byl prawiczkiem..wrecz bardzo przeciwnie ....bardzo bardzo.

neiważne, tylko zakompleksiony facet wypomina każdy szczegół i wzbudza w tobei poczucie winy :( nie daj się zastanów sie cz\y ten zwiazek ma sens

Gość ersah
dziewczyno! ja tez mam 26 lat ale w zyciu zaden z moich partnerow mnie nie pytal z kim spalam-z kim calowalam- a komu robilam loda- jesli ten kolo pyta Ciebie o takie sprawy to znaczy ze jakis zakompleksiony wszarz sie trafil i ze niewarto mu opowaiadac o nizym- ba! niewarto z nim byc bo to strata czasu!!!!!!

Gość koalaaaaaaaaaaaaa
zastanawiam sie,ale jeszcze nie jestem gotowa na pozegnanie. musze ,,dojrzec". boje sie tylko,ze w kazdej innej sprawie bedzie cudownie,a to sie wyda kiedys i zaboli go ze klamie tyle czasu. z drugiej strony nie chce sie skazywac dobrowolnie na ,,docinki..." oszaleje:/