Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojajaku

zrobiłam z siebie idiotkę? :/

Polecane posty

Gość ojajaku

Chciałam zwrócić na siebie uwapę takiego jednego, przystojnego, ładnego, mądrego i wgl cudownego chłopaka, on jest moim ideałem kurka. No ale stałam dzisiaj na imprezce obok niego i chciałam zagadać, ale się strasznie zestresowałam. Więc postanowiłam cos zrobić żeby się we mnie zakochał i taka idę zamyślona co by tu zrobić i tu nagle je.b głową w ścianę. Wszyscy się na mnie popatrzyli jak na idiotkę, on też. Nie wiem czy się z tego śmiać, czy co? Później już się ani razu na mnie nie popatrzył. Kurka. Ja się w nim tak kocham, że masakra..

Gość ojajaku
A jak się walnęłam to moja czaszka rozpękła się na pół i ze środka wydobył się zapach owoców morza ale słyszałam, że on nie cierpi krewetek, co teraz? :o

Gość mimimimi ohasłowanaaaa
O em gie :o

Gość ojajaku
sosssssss jak masz coś pisać to lepiej pomóż a nie śmiej się. Teraz muszę przywdziać na twarz maskę wstydu. Będę do końca życia pływać w wannie ze świątecznym karpiem na znak żałoby :(

sorka to był moja pierwsza reakcja :D no co masz zrobic jak nie zapomniec o tej sytuacji :) rob swoje dalej podrywaj go a raczej probuj .... jak koles bedzie spoko i pozna cie blizej to w przyszłosci razem bedziecie z tego sie smiali : )w jednym wyrku :D

Gość ojajaku
sosssss a co z owocami morza? jak się z tego wytłumaczyć? :(