Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariollllaaa

Zalety polskich mężczyzn !!!

Polecane posty

Gość Mariollllaaa

Proszę udowodnić ze polak lepszy od obcokrajowca!

ja udowodnie: u mnie w pracy, nie raz widzialam dziewczyne podnoszaca jakies ciezkie rzeczy i angol, ciapaty, rumun, czy czarnoskóry potrafili sie patrzec z zalozonymi rekami i jeszcze kibicowac tylko POLAK pomógl dziewczynie! i takich sytuaji widzialam tysiace.

Gość cherry blossom girl24
Ciasteczko raczej kazdy nie zaleznie od kultury by pomogl tej kobiecie. Akurat w pomieszczeniu znajdowaly sie jakies cioty i facet, ktoremu pewnie zrobilo sie zal tej babki.

O co ci chodzi? ty chyba jestes chory psychicznie. Nie mam brudasa, nie gustuje w nich i nikogo nie bronie. tlumacze tylkko ze kazdy dobrze wychowany czlowiek by pomogl tej dziewczynie i to nie zalezy od pochodzenia.

Jaki z ciebie prostak

ciasteczko --> pomaganie w takich sytuacjach to jest kwestia wychowania a nie narodowosci. nie chce byc zlosliwa, ale to chyba niezbyt dobrze swiadczy o miejscu gdzie pracujesz. jak jest cos ciezkiego w pracy do podniesienia to nie ma opcji zebym ja musiala to sama robic, zawsze znajdzie sie ktos kto mi pomoze bez proszenia o to i to na pewno nie bedzie polak, ani nawet zaden obcokrajowiec bo pracuje z samymi brytyjczykami. prawda jest taka ze polacy sa z reguly dobrze wychowani, ale nieprawda jest to, ze tylko i wylacznie polacy pomagaja. chcesz wiedziec jaki jest facet poobserwuj jakie ma kontakty z matka.

wydaje mi sie ze polacy sa bardzo pracowici : ) tylko ze mało zarabiamy w stosunku do zachodu wiec nie przekłada to sie zbytnio na pieniadze