Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goska4112

Moj facet

Polecane posty

Gość goska4112

Witam nie wiem co mam robic jestem z moim facetem juz od 3 lat. Mieszkamy razem. Dzisiaj chcial zebym mu ogolila glowe a ze nie jestem fryzjerka i zrbilam to troche zle zaczal sie na mnie drzec ze jestem piznieta i ze mnie zaraz pierdolnie. Wogule nie spedza zemna czasu boje sie go. Nie umiem od niego odejsc. Jak sie przeprowadzimy na swoje to boje sie ze zacznie mnie bic. Sama nie wiem czy go kocham. Kocham sie z nim. Che zeby byl inny. On co sobote przychodzi pijany i mi mowi ze ma mnie gdzies i ze dla niego nie isnieje, Wiem ze mowi to przez alkochol ale to boli. On mnie krzywdzi. Ostatnio mnie wyzwal od pedofilki. Mam go dosc.Dlugow mamy kupe. W lodowce zero jedzenia nic. Nie wiem co robic.Nie odejde bo nie mam dokad. On czesto jest agresywny.Wole jak spi bo wtedy mam spokoj tylko wstanie i juz klotnia o byle co. Nie wiem co robic.Nie mam dokad uciec. Tacy faceci sie nie zmieniaja prawda?

Gość Misia Koala
gratuluję Ci rozumu

Gość za mostem jezioro
patologia z was! dziewczyno zostaw go bo jakaś durna jesteś że z nim jeszcze jestes

Gość arabella***
zmieniaja się... zwykle na gorsze :O

Gość goska4112
Jestem z nim bo nie umialam sie dogadac z matka.Juz raz sie ropzstalismy ale wrocilam nie umiem odejsc

Gość Generałe Lufa
musisz być niezwykle brzydka skoro masz takie lęki .. ładna dziewczyna szybko by znalazła sobie innego

Gość zezowata baba
zostaw go tyle jest fajnych facetów a ty z dupkiem siedzisz jesteś może masochistką idź do psychiatry ale najpierw znajdź sobie prace i wynajmij mieszkanie lub pokój jak cię na początku nie stać

Gość goska4112
Wchodzi sobie na samotne cipki to jest obrzydliwe. Mam go dosc. Chyba pogadam z rodzicami o powrocie do domu. Macie racje. Jestem ladna. Moge miec chlopaka moj byly chce wrocic domnie.

Gość dziwna kobietkaa00
dyrna jesfes chyba mozesz sama zamieszkac?

Gość dziwna kobietkaa00
dyrna jesfes chyba mozesz sama zamieszkac?

Gość goska4112
w dodatku kupę robi na środku łazienki mi na złość :(

Gość magister jebakka
Idiotka zawsze dobiera się z kretynem i płodzą debilskie dzieci z reguły!

Gość Master2_prawdziwy
Prawie jak moja koleżanka, gdyby nie ot imię, to pomyślałbym, że to ona napisała. A moja rada : skoro jest agresywny i ma cie gdzieś to pogoń dziada czym prędzej.