Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paululinka

czy sprawdzilybyscie co dostaniecie?

Polecane posty

Gość Paululinka

Mój meżczyzna zamówił mi właśnie prezent na święta korzystając z naszego wspólnego allegro. Jeśli mi sie nie spodoba to choćbym nie wiem jak starała się to ukryć on i tak to rozpozna. Dlatego zastanawiam się czy nie zerknąć co dostanę. Mogłabym e przypadku tego, że się nie spodoba przygotować się do swojej reakcji, a nie tak na szybko ukazać emocje. poza tym nie ukrywam, że boję się, że ten prezent (coś z elektroniki, co jest ponoć bardzo fajne i mi się spodoba) bedzie kosztowało dużo więcej niż mój prezent. Co radzicie?

Gość sdfg
nie zaglądaj

Gość Mikołajj
po co psuc niespodzianke 🖐️

1. twój facet to idiota, zamawia prezent neispodizankę ze wspólnego konta 2. przykro mi jezeli musisz odstawiac tego typu szopki przed facetem i odstawic pokaz ojeju ale super pre\zent

Gość Paululinka
Nie musze odstawiać szopek, ale wolałabym uniknać jego rozczarowania. Ze prezent jest nietrafiony. Zamawia ze wspólnego konta, ale ja mimo, że mam hasła to sporadycznie z niego korzystam. I proszę Go nie obrażać.

czemu z góry zakładasz że da ci jakis bubel? naucz sie przyjmowac prezenty, bo z tego co widze ty oczekujesz superprezentu, ja nie oczekuję stąd zawsze przyjumuję z uśmeichem :)

Gość Paululinka
Wiem, że kupi coś dobrego, ale jakos specjalnie nie interesuję się elektroniką, stąd moje podejrzenia. ;)

Gość nie no wypasssss
nie .. po co?/ i tak sie wyda jak przyjdzie na to pora

jak nei trafi z prezentem, to i tak go przytulisz i pdziekujesz a za rok pomysli o tobei i TWOICH a nie swoich gustach, nei udawaj niczego, bo po co? powinein znac twoje preferencje :)

Gość Paululinka
Zajrzałam, wiem co dostanę.

Gość oiopip
niech zgadne, wypasiona komorke? :d

Gość fhfgjfj
Dziwny prezent dla kogoś kto nie czyta książek :P

twój facet to egoista, kupuje prezent drogi, ale wie z eci sie nbei spodoba i to on bedzie go używał, kup mu na gwiazdkę damskie perfumy z górnej pułki, do tego fajne ciebnei do powiek i maskarę 🖐️

Gość oiopip
ooo sama chcialam sobie zrobic taki prezent :D ale na razie mam inne wydatki powiem ci tylko ze twoj chlopak przeplacil troche , a amaoznie (na 90% takie same) chodza po 80 funtow

Gość oiopip
fiku mikuu zal ci dupe sciska chyba :D

Gość nie no wypasssss
kurwa mac a mnie na chleb badz jedzenie do pracy nie stac :o

Gość oiopip
na amazonie

Gość Paululinka
Moj facet ciagle kupuje mi elektronike... Jakies aparaty, ramki cyfrowe. A ja bym na serio wolala zwykly lancuszek z serduszkiem. Kiczowate, ale bardziej intymne..

Gość fhfgjfj
To chyba to powinnaś jemu powiedzieć, nie nam

paulinko powiedz mu to szczerze, nei udawaj że ci sie podoba, tylko poweidz co lubisz, kochający chłopak slucha i chce trafic w gusta :)

Gość Paululinka
No dobra, to wszystko to kłamstwo, przyznaje się. :( Tak naprawdę nie mam żadnego chłopaka i to wszystko wymyśliłam, bo bardzo chciałabym mieć bogatego faceta. :( Przepraszam

Gość oiopip
twoj facet sam ma bzika na pinkie elektroniki i mylnie mysli, ze ty sie ucieszysz na takie rzeczy bo on by sie ucieszyl :D ok, to powiedz teraz co ty jemu kupilas :P

Gość Paululinka
Ale macie głupie podszywy....

Gość Paululinka
ja mu kupiłam teleskop. Bo sie tym ineteresuje. I też będę przez niego patrzeć, tak jak on pewnie czasem przeczyta jakąś książke na tablecie.

Gość oiopip
Pauaulina a ja chcialas/chciales zrobuc reklame na kafe dla swojego produktu to wlasnie ci to zepsulam :P bo pokazlalam ze na ebayu i amazonie sa znacznie tansze :P