Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

msmartino

Całowała mnie a za godzine była u innego w domu

Polecane posty

Witam mam problem nie wiem co mam ze sobą zrobić byłem z moją dziewczyna długo i strasznie ją kocham a ona zrobiła coś takiego. Całowała mnie mowiła jak się cieszy że jestem i pojechała do innego do domu :( oczywiście się broni że nic między niemi nie zaszło ale mnie to nie obchodzi zerwalem z nia a ona wszystko to zrzuciła na mnie :( że to przezemnie to wszystko rozumiecie to ja jej nigdy nic nie zrobiłem złego miała ze mną jak w bajce a ona mi mówi coś takiego i tak się zachowuje aż mi się żyć nie chce :(

Gość jesli czujesz sie niewinny
nie rob nic.Odpocznij gdzies na wyjezdzie, postaraj sie robic wszystko, tylko nie mysl o niej z poczuciem wlasnej winy.Nie stawiaj na dzis sobie pytan -dlaczego. Na to przyjdzie pozniej czas.Nie podejmuj decyzji ostatecznych pod wplywem emocji.

Gość nie no wypasssss
ten wyz3ej ma racje :) popieram

Gość Jaki-problem?
O rety.....a moze jednak daloby sie porozmawiac? Tylko daj jej dokonczyc zdanie! Bo jakos impulsywnie Twoj post brzmi!

Poprostu puszczalska...i co za problem? Mi loda zrobila laska, ktora godzine pozniej byla u swojego chlopaka... ;)

Gość oiopip
pewnie do kolego pojechala a ten wariat uwaza ze poinna w lancuchach siedziec w domu dobrze ze sie o dciebie uwolnila :P