Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZielonaFiranka

Jacy są Wasi faceci ? Czy mają bliskie koleżanki, przyjaciółki? :))

Polecane posty

Gość ZielonaFiranka
Moorland wiem i tego się boje bo był taki okres że potrafiłam mu telefon przestudiować "od deski do deski", maila itd., ale to jest tak, że gdybym nic tam nie znazła to ok ja wyszłabym na durnia, ale widziałam zdjęcia obcych dziewczyn, teksty typu jesteś piękniejsza niż cię zapamiętałem i milion buziaczków .. i inne nie lepsze ale tłumacze sobie też tym że mieliśmy po 17/18 lat więc burza hormonów, chęć bycia w centrum i chęć podobania sie :) Teraz gdy mu zarzucam że dalej chodzi z telefonem nawet do wc to mi odpowiada że nie chce takich sytuacji że mu sprawdzam telefon bo sobie tego nie życzy, to jest jego prywatność i koniec. Jak się pytam masz coś do ukrycia widocznie, to się śmieje że nie będzie przechodził kolejny raz przez to co kiedyś.

Moim zdaniem masz pełne prawo podejrzewać go o kręcenie na boku...i co przykre - pewnie masz rację.

Gość Nicolka.....
Jak facet nie ma nic do ukrycia to nie ma tez nic przeciwko by Ci pokazac tel... Po za tym dal Ci jasno do zrozumienia, ze przegina, tekstem "nie chce przechodzic przez to co kiedys". Ja nie mam nic do ukrycia wiec moj tel wala sie po calej chalupie, znamy swoje chasla do skrzynki majlowej itp.

Gość ZielonaFiranka
T co ja mam zrobić? Pomóżcie Co Wy byście zrobiły na moim miejscu

Gość Pomorek
Ja mam kobietę i koleżanki, nic jej do tego. Jestem osoba prywatną.

Gość Nicolka.....
Rozmawiaj z nim. Spokojnie i bez awantur tlumacz mu ze nie potrafisz mu ufac skoro on tak postepuje i ze zwiazek bez zaufania nie ma sensu. Pokaz mu ze myslisz o rozstaniu i ze teraz to on powinien zawalczyc o ten zwiazek i Twoje zaufanie. Tylko mow to wszystko spokojnie i stanowczo. I powiedz by on sie postawil w Twojej sytuacji. Czy umial by Ci ufac?...

Ja bym powiedziała, że juz kiedyś dał mi powody do podejrzewania go o nieuczciwe zachowania, a to co teraz robi wcale nie poprawia sytuacji. Jak tam ma wyglądać związek to nie widzę szczęśliwej przyszłości.

Gość ZielonaFiranka
Nicolka.....,Moorland - Próbowałam w ten sposób, on ciągle twierdzi że to moja wina, że nic dziwnego że nie on nie chce żeby mu po telefonie szukała czy żebym mu na poczte wchodziła bo kiedyś to robiłam i nie wyszło z tego nic dobrego (czyli w sumie to się pogrąża sam :) ). On uważa że to kwestia jego prywatności i że nie da się temu zdominować jak kiedyś i ciągle w kółko że to moja wina że się tak zachowuje podejrzliwie, że on nie ma ochoty sprawdzać mi telefonu ani emaila więc czemu nie może być tak samo z mojej strony. Będę się z nim w niedziele widzieć, na razie jesteśmy w stanie cichej wojny. Porozmawiam raz jeszcze o tym z Nim i spróbuje

Wiesz, powinnaś mu zwrócić uwagę, że nie wyszło z tego nic dobrego bo właśnie flirtował z innymi. Wcale bym się nie zdziwiła gdyby Cię po prostu zdradzał - ktoś kto nie ma nic na sumieniu tak się nie zachowuje.

Gość ZielonaFiranka
Moorland - wiesz może masz rację tylko sama nie jestem przekonana bo nie wiem kiedy mógłby to zrobić.. Chodzi mi o to że od w weekendy jesteśmy razem (po za tym bo mu praca wypada, mam jego grafik :] ) na tygodniu też nie ma czasu z tego co wiem, bo chodzi na treningi plus praca do późna prawie od rana. Ale z resztą co ja się tam znam :(

Gość ZielonaFiranka
A i uważa że ja moim zachowaniem swoją histerią chce robić z nim co chce, i że jak jemu na mnie zależy to ma się dostosowywać i robić co mu każe w tym wypadku jest to sprawdzanie telefonu - stary sms z kiedyś, tak mi się przypomniało