Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robić teraz

strasznie sie zakochałam, powiedziałam to facetowi

Polecane posty

Gość hahahallloooo234
powiem to co widzialam i czego bylam swiadkiem,widzialam jak moj ex facet sciemnial panne,fakt-nie powinnam tego robic,ale ciakawosc plus chec poznania jego prawdziwego oblicza pus mnostwo,bla,bla,bla...widzialam slowo po slowie jak ta dziewczyne mamil,takimi bredniami ze glowa boli...bylo tak samo jak w twoim przypadku Kiedy dawno temu my sie poznalismy,rowniez poszlismy do lozka,z tym ze on naciskal na kolejne spotkania oraz na zwiazek,tak juz poprostu jest ze lozko jedno drugiemu nie jest rowne ,nie wszystkim ludziom jest ze soba dobrze,jedego trafi tak ze jest pozamiatany,lub poprostu przejdzie bez echa Faceci klamia a imm szybciej zaczynaja opowiadac o swoich ,,uczuciach,zwiazku i wielkiej milosci,, tym wieksza to jest lipa,bo dziewczyny bierzcie to na logike i rozum ,nie lykajcie jak glodne pelikany wszystkiego co wam mowia,co chcecie uslyszec.Na rozwoj prawdziwego uczucia jest potrzebny czas,zeby ktos o was powaznie myslal,musi was dobrze poznac,nie w 1 dzien,zalozmy klikania na internecie,jak to wlasnie robil moj ex,ktory sypal komplementami ,byl pewien swoich uczuc...do kilku fotek,bo dziewczyny wtedy nawet jeszcze nie widzial...

Gość paaaam
jak facet wam sprzedaje takie głodne kawałki , to trzeba powiedzieć sprawdzam : wystawić go na próbę - skoro tak kocha i myśli o przyszłości to niech się wykaże np : w lokalu niech stanie na stołku i powie :kocham tą kobietę ! albo postawić go w trudnej sytuacji , żeby wykazał się ale nie przynoszeniem kwiatków