Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak niżej.

Akcja tycie.

Polecane posty

Gość jak niżej.

Chce przytyć:) co jesc zdrowego, ale tak zeby jednoczesnie przytyc. Ostanio schudłam 4 kg :( musze to nadrobic, cycki mi juz prawie znikły :( zaraz pojde sie zważyć, a tymczasem czekam na propozycje posiłków :P

Gość do samonty 27 lat ale t jestes
dodawaj np do jogurtu lub zupy oliwe z oliwek:) jedz slonecznik,orzechy suszone owoce

Gość jak niżej.
waże 49 lg :O przy wzroście 165cm..

Gość nggdhn
ja waze 40 kg przy wzroscie 161 ;/ tech chce przytyc :o

Gość jak niżej.
no dobra słonecznik czasem zagryzam, owoce tez. wiecie może co jest zdrowe a ma duzo kalorii? jest w ogole takie coś?:(

Gość cxzxzcxczzcx
Hah, ja już siebie zaakceptowałam, na szczęście :) Kiedyś byłam naprawdę chuda, teraz wyglądam raczej ok, choć kilka kg by nie zaszkodziło... ale wydaje mi się, że im więcej o przytyicu myślałam, tym gorzej się czułam A ile ważych, ile masz wzrostu, jakie wymiary? Ile masz lat?

Gość cxzxzcxczzcx
Ah, już przeczytałam ile ważysz. Ja ważę 45 przy 158. Chciałabym 48-50 :)

Gość dama_pik*
a ja 49kg przy 170cm:( probowalam juz chyba wszystkiego a i tak wygladam jak wieszak:( dobrze ze chociaz cycki w miare jako takie. ale reszta to tragedia:( juz nawet w szpitalu lezalam bo lekarz nie chcial uwierzyc ze nie jestem anorektyczka.. ale jak zobaczyl ile jem to przyznal ze az za dobra przemiana materii i tyle:( jak macie jakies porady to blagam, pomozcie:)

Gość jak niżej.
mam 19 lat. No i chciałabym przytyc co najmniej 6 kg. Teraz swieta wiec moze 1 kg wpadnie Czuje sie jak szkielet:( piersi na prawde mam małe, gdybym przytyła moze by cos urosło

Gość ewrwq345dfgbsfsfsf
Ja żeby przytyć jem dużo makaronów, ryżu, płatek owsianych, serka homogenizowanego, bananów, ale ja jestem facetem i do tego jeszcze ćwiczę bo zależy mi raczej na przyroście masy mięśniowej, ale wydaje mi się że dziewczyny też byście przytyły jedząc to co ja. Często jem np. spaghetti, które dosyć że makaron to jeszcze dużo mięsa.

Gość jak niżej.
ja mam płaska dupe :O małe piersi, nogi mi sie tylko podobaja, bo nie sa jak patyki. i to jest dziwne ze w talii mam raczej sporo jak na ta wage :/ 70 cm!! tłuszcz zamiast na piersiach to odklada mi sie w talii.

Gość mlodai1993
hahah wy szczupłe ? Ja jestem szczuplejsza 45 kh i 170 ;) więc wy nie jesteście wcale szczupłe sorry a tłuszcz mi w cycki idze nie w uda jak niektórym

Gość jak niżej.
ja jestem chuda i zle sie z tym czuje :( od jutra bede wpeprzac co popadnie!