Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolka dzika krejzolka

Lubicie reserved?

Polecane posty

ja kiedys bardzo a teraz juz mniej, choc zawsze cos wybiore, ale kiedys to podobalo mi sie tam wszystko. teraz jakosc coraz gorsza, bo sweter po 3 praniach juz sie zmechacil, ech!

Gość Every word
Wole h&m

a ja wlasnie w h&m rzadko cos znajde choc ostatnio upolowalam torebke, ale ciuchy wydaja mi sie takie szmatkowate, chociaz u kolezanek mi sie podobaja. lubie za ta najbardziej top secret :)

Gość trele morele30
ja osobiscie bardzo lubie reserved i mam stamtad kilka naprawde fajnych ciuszkow. Jakosc dobra. Ale zgadzam sie z jednaz opinii ze te swetry ktore teraz wypuscili sa koszmarne. Wystarczy dotknac.

12 skizto a gdzie kupujesz?

NIE Same szmaty - ani to ładne ani dobrej jakości Choćbym chciała to nic tam nie wybiorę Też wolę HiM ORSAY

Gość nie - jest to jeden z
tych sklepów, gdzie niby widzę fajne rzeczy, ale jak przymierzam - to jakoś wszystko przestaje mi się podobać. Mam co prawda jedną bluzkę, która leży nieużywana. Nie - skłamałam - mam jeszcze jedną, którą noszę, ale jest to najzwyklejszy czarny t-shirt

Gość l2skizto
nie wiem, mamusia przywozi mi ubrania bez metek zza wschodniej granicy,

h&m to tylko bokserki i 2 razy skusiłam się na spodnie i są do kitu w orsayu kiedyś lubiłam, ale teraz te ciuchy wyglądają strasznie, ale da sie znaleźć coś naprawdę super :D:D A tak to Stradivarius, Mohito i mam mase ciuchów z Adidasa ale z nich już rezygnuje na rzecz bardziej eleganckiego stylu. i sporo ciuchów mam spoza Polski :):):) Tutaj ciężko jest cokolwiek kupić.

No ja uwielbiam ORSAY Chociaż często tam nie kupuję bo mam daleko Raczej sklepy internetowe preferuję

No właśnie ja tylko tam szalik w zeszłym roku kupiłam :D Nic więcej nie mam stamtąd. Wystarczy popatrzeć na te ubrania na wieszakach jakie one wymiętolone, albo ze śladami żelazka po prasowaniu (na czarnych spodniach widziałam). :O Jakość ubrań beznadziejna, szybko się mechacą i rozciągają.

Ja lubię kupować właśnie w mohito i w de facto. Ale przeważnie kupuję poza sieciówkami w okolicznych butikach.

zawsze lubilam.. glownie tam kupuje z takich sieciówek ale w pazdzierniku kupilam kurtke-płaszczyk zimową i musialam reklamowac po poltora miesiaca bo wychodzil ten puch ze środka.. ewidentna wada... oddali kase

Gość gość
Reserved to ten sam szmelc co we wszystkich innych sieciówkach. Zdecydowanie mówię nie. Ja kupuję w tego typu sklepach https://mg-shohlari.pl/, gdzie szyją i projektują polacy ... :)