Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klubitka

konstancin-jeziorna czy saska kepa

Polecane posty

Gość klubitka

warszawiaki, gdzie lepiej kupic dom/mieszkanie? za niedlugo przeprowadzam sie do Warszawy (lub w okolice zalezy ;) ) i nie moge sie zdecydowac gdzie kupic dom, co byscie poradzili?

Gość ptasiek nastroszony
Konstancin - jeziorna piekna okolica ale bardzoooo drogo tam. saska kępa to raczej nie wokoło już blokowiska są a i okolice stadionu narodowego do najpiekniejszych nie należą choć to willowa saska kepa wokoło ronda ŁOszingtona

Gość klubitka
hmm a z konstancina latwo (w sensie: szybko) mozna dostac sie do srodmiescia i centrum w ogole? :)

Gość ptasiek nastroszony
samochodem tak , autobusem to dosc dlugo. ale jak sie ma wille w konstancinie to jeszcze na malucha w wersji szybszej [ sportowej z polką na trampki] Ci zostanie

Gość klubitka
samochod mam, bardziej mi chodzilo o drogi: korki itp :P ale dzieki :P zewszad slysze by kupowac w konstancinie, ale nie jestem za bardzo przekonana do tych ostentacyjnych domiszczy :O saska kepa zawsze kojarzyla mi sie ze wspaniala historia, klimatem i atmosfera ;)

Z dojazdem ciężko z Konstancina. Trzeba do metra wilanowska dojechać...bo przebijać się do centrum to mordęga... Wilanowską jedzie się lepiej niż Puławską.. A Saska Kępa... nie wiem:) Drogo, na pewno drożej...w końcu to Wawa..