Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaq1@WSX

Jak odzyskać ukochaną

Polecane posty

Gość Mój_dzień
A dziwisz się, że Ci nie ufa? Ja sobie tego nie wyobrażam. Jak można chcieć odzyskać byłą dziewczynę i jednocześnie być z tą, z którą ją zdradziłeś. To się całkowicie wyklucza. Przygotuj się też na to, że pewnie będziesz miał bardzo pod górkę. Stracone zaufanie można odbudowywać nawet i latami a szczerze powiedziawszy czasami nigdy się to nie udaje bo zawsze w głowie krążą te myśli z przeszłości.

Jesteś z jedną a wzdychasz do byłej? Ty jesteś jakiś niepoważny. Nierozgarnięty, jak siano po wichurze! Nie dziwię się twojej ex, że cię olewa. Nie można traktować poważnie takiej sieroty, jak ty. Nie wiesz, jak się zabrać do zakończenia obecnego związku ale wiedziałeś, jak to zrobić, kiedy chodziło o ex? Jesteś debilem.

Gość nie no wypasss
"Jak odzyskać ukochaną" cholera ..trzeba najpierw ja miec :/

Gość zaq1@WSX
możecie po nie jechać ile wlezie ale jeśli tak miałyby wyglądać ten wątek to lepiej żeby go moderator usunął

Gość zaq1@WSX
Eleeena To wszystko jest proste i tez bym tak postąpił ale wszystko jest bardziej skomplikowane niż by się mogło wydawać. Z moją byłą rozchodziliśmy się już 3 razy były to krótkotrwałe rozstania których głównym powodem była obecna dziewczyna

Gość Eleeena
wniosek z tego, ze to Ty nie jestes w stanie sie okreslic. Nie wiesz co chcesz sam- tak naprawde. Taki stan jest okropnym stanem.Ani dobrym dla tych kobiet, ani dla Ciebie. To moze nalezy podziekowac obu paniom, pozostac jakis czas samemu i dopiero z glowa sprobowac cos zrobic z zyciem?

Gość zaq1@WSX
Widzisz jest tak jak piszesz rozchodziłem się z była 2 razy na krótko i potem znów wracałem. 3 raz trwa do dziś od końca września, mimo że starą miłość leczyłem nową wiem że nie tego chcę. Nie ma sekundy w której bym o niej nie myślał, nie ma piosenki w której bym nie widział nawiązania. Nie wspomnę o zdjęciach które co jakiś czas przelatują mi na komputerze bądź gdzieś w zdjęciach rodzinnych

Gość zaq1@WSX
może to głupio zabrzmi ale mimo ze jestem z nią czuje się sam i tęsknie do byłej :(

Gość tanglia
a to znaczy, ze bardzo kochasz byłą, musisz się o byłą starać, jeśli jesteś na tyle odważny

Gość Eleeena
musze juz zmykac :-) To moze jeszcze raz przeczytaj moje rady i je zastosuj w praktyce. Oby Ci sie na cos przydaly. Pamietaj -uczciwosc bardzo poplaca, spokoj w zyciu daje i normalnosc. Zycze Ci bys rozwiazal swoje pokrecone zycie. Dobranoc.

Gość zaq1@WSX
Wiem że pytanie jest nie na miejscu ale jak zakończyć obecny związek w jak najmniej bolesny sposób dla partnerki?

Gość blackroses
nie da się, emocje są emocjami, musiała by cie nie kochać

Gość zaq1@WSX
wiem że emocje są emocjami dlatego pytam o w miarę delikatny sposób

Gość delikatny sposob to rozmowa
z poszanowaniem uczuc tej obecnej.Usiadz spokojnie , nie w pospiechu, nie w przelocie a na spokojnie , kiedy oboje macie czas. Powiedz delikatnie, ze pomyliles sie ze swoimi uczuciami, ze trwanie w tym zwiazku zrobi wiecej krzywdy jej .Juz i tak ja skrzywdziles niezrozumieniem swoich uczuc do niej. Kochasz ex , nie mozesz byc z nia. Powiedz prawde, ze pewnie ex nawet nie bedzie chciala z Toba byc, ale taki stan nie moze trwac z nia. Podejmujesz decyzje ostateczna, prosisz o wybaczenie. Za swoja postawe przepraszasz . Dziekujesz za czas, ktory bezowocnie poswiecila Ci .

Gość dołączam do tematu..
mieliście z byłą dziewczyną wspólne zainteresowania, zapatrywanie na świat, poglądy, wyznanie itd.? co ciebie do niej tak naprawdę ciągnie?

Gość zaq1@WSX
z moja byłą robiliśmy wszystko razem, każde z nas było w pełni oddane pasjom drugiej osoby, wszystko razem niczym Stare Dobre Małżeństwo. Nawet na ich koncerty jeździliśmy i zarażaliśmy się nawzajem ich muzyką

Gość zaq1@WSX
Co zrobić by odzyskać poprzednią kobietę. Jak juz wspomniałem każdorazowe zbliżenie się w 4 oczy jest znośne i dość dobrze odbierane . Natomiast jesli tylko przyjdzie nam spotkać sie w sieci GG, FB kończy sie to zazwyczaj olewczym stosunkiem mojej osoby.