Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .---Ciekawski---.

Czym sie kierujecie wiklajac w romans z facetem?

Polecane posty

Gość .---Ciekawski---.

Kieruje pytanie do plci pieknej, jak w temacie tego posta. Boicie sie samotnosci, nie chcecie powaznego zwiazku bo ktos was wczesniej zranil, zycie jest zbyt krotkie aby nie korzystac z okazji, lubicie przygody, zakradla sie rutyna do waszego zycia intymnego, a moze sa jakies inne czynniki? Prosilbym o szczere wypowiedzi.

Gość nceownvjce
swedzeniem cipy brakiem kasy

zdefiniuj slowo romans ? ja generalnie kieruje sie atarkcyjnoscia mezczyznzy, obietnica przygoda i dreszczyku emocji rozumienaym jako nadzieja na dobry seks;-))

ja checia przezycia fajnej przygody, a wybieram do tego interesujacych mmezczyzn ;)

Gość spoko :)
ja jestem facetem, ważne aby iskrzyło i to nie tylko w jednej płaszczyźnie :classic_cool:

Gość .---Ciekawski---.
Romans - niezobowiazujacy sex z atrakcyjnym facetem, ulotne chwile namietnosci, lekarstwo na samotnosc.

fit & fun :D

" [zgłoś do usunięcia] .---Ciekawski---. Romans - niezobowiazujacy sex z atrakcyjnym facetem, ulotne chwile namietnosci, lekarstwo na samotnosc" dla mnie to normaln arelacja damsko-meska obecnie jestem w zwiazku - a wiec poza nawiasem, natomaist nie zgodze sie z teza ze samotnosc wymaga lekarstwa - ja lubie swoja samotnosc i wlasne towrzystwo;-))) wiec co innego kieruje mna przy wchodzeniu w relacje z otoczeniem - powiedzialabym ciekawosc

Gość hehe :D
cyt.: "ja checia przezycia fajnej przygody, a wybieram do tego interesujacych mmezczyzn" Co oznacza wg Ciebie "interesujacy"?

dla mnie to inteligentbny dojrzały dowcipny ;) namietny i konkretny :)

Gość bzykaja sie z jakimis...
"interesujacymi" facetami, a pozniej roznosza chorobska. W dobie internetu ludzie zdradzaja sie na potege! Wystarczy kilka klikniec i voila.

Gość .---Ciekawski---.
Jak dlugo mozecie ciagnac taki romans? Badz ile tkwilyscie w takiej "relacji bez zobowiazan"?

Gość .---Ciekawski---.
ja szukam chetnej na taki romans dlatego pytam

są takie chwile dla których warto....

Gość wielke mi mecyje
znam jedna, co to majac meza oglasza sie na fotce i innych zalosnych portalach spolecznosciowych. dla niej zdrada to normalka. zagadaj do niej, a sama ci wskoczy na ruszt.

bywa ze ciagnie sie to kilka miesiiecy a czasem lata ;) zalezy jakkie relacje laczą dwoje/:)

ale to pytanie jest bez sensu - bo to kwestia indywidualna i zadna tutaj statystyka typu od 1 miesiaca do 10 lat nie ma zastosowania - wazne zeby znalezc osobe kt mysli tak samo . czesciej sie zdarza ze facet szuka niezobowiazujacego czegos a kobieta odwrotnie. ale co to znaczy niezobowiazujacy? bzyk od czasu do czasu? a moze wiernosc? a moze zwiazek - ale na zasadach mieszkamy oddzielnie i nie chcemy nigdy tego zmieniac?

Gość .---Ciekawski---.
"Niezobowiazujacy" w tym przypadku oznacza wg mnie "raz na jakis czas" pojscie do lozka - w weekend przykladowo.

Gość pytanie do ROR
Mam pytanie do Ciebie: jestes w zwiazku w tej chwili i od czasu do czasu skaczesz w bok? Dobrze zrozumialam? Niue masz z tego tytulu wyrzutow sumienia?

ja nie szukam emocji ;) wole sam seks fajna rozmowe i ciekawe spedzanie wspolnie czasu. Jesli mi dobrze i druga strona tez jest zadowolona to i czas leci szybko ;)

Gość .---Ciekawski---.
Drogie Panie, jak to robicie, ze sie nie zakochujecie przez lozko?

".---Ciekawski---. to musisz sprawe jasno postawic;-)) ze to tylko przypadkopwy seks bez wylacznosci.. kwestie zrowotne wchodza tu w gre "pytanie do ROR Mam pytanie do Ciebie: jestes w zwiazku w tej chwili i od czasu do czasu skaczesz w bok? Dobrze zrozumialam? Niue masz z tego tytulu wyrzutow sumienia?" hahaha ;-)))) jeszcze nie ospowiedzialam a juz wnioski sie wysnuly same - co nie? nie mama wyrzutow sumienia bo nie zdradzam a nie zdradzam bo jetsem leniwa i nie mam czasu na takie pierdoly typu ukrywanie smsow itd. - mam duzo wiecej emocji w zyciu niz byzkanie sie na boki;)))

"8 [zgłoś do usunięcia] .---Ciekawski---. Drogie Panie, jak to robicie, ze sie nie zakoch*jecie przez lozko?" zwyczjanie sa kobiety - kt podobnie jak faceci - traktuja seks jako seks , odrebnie od milosci i uczuc

Gość taaa, kazda skrzywdzona
tak pisze, mowi - "nie umiem kochac", a pozniej przychodzi moment, ze sie zakochuja na amen w facecie, ktory ma zone, badz nie moze z nimi byc 🖐️

" [zgłoś do usunięcia] taaa, kazda skrzywdzona tak pisze, mowi - "nie umiem kochac", a pozniej przychodzi moment, ze sie zakoch*ja na amen w facecie, ktory ma zone, badz nie moze z nimi byc" nie prawda - mam kolezanke kt byla w kilka zwiazkach - byli naprawde szcseliwi ale sie rozpadalao - w przerwach sypiala niezobiozujaco z kolegami z pracy - nigdy nie zywila do nich uczuc i po nocach nie plakala w poduszke. gdy byla w zwiakzu - nigdy nie zdradzala - bo byla zaanagazowana emocjonalnie

Gość taaa, kazda skrzywdzona
"sypiala niezobowiazujaco z kolegami z pracy"... taaa, jak cipka swedzi to sie kobietka potrafi zeszmacic.

Gość do ROR
takie kobiety jak ty i twoja kolezanka pasuja do babiarzy. moze jeszcze napiszesz, ze zdradzasz. facet co uznaje seks tylko w zwiazku nie zwiaze sie z kobiera, ktora zna juz smak przygody

Gość dlatego wiekszosc tego typu
kobiet pozostaje samotna, od czasu do czasu bzykajac sie z nowo poznanym facetem. maja po kilkudziesiciu partnerow seksualnych, dopoki nie umra na jakas chorobe weneryczna. wspolczuje im.