Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .---Ciekawski---.

Czym sie kierujecie wiklajac w romans z facetem?

Polecane posty

zle trafiłas nie hołduje zadnej nauce KK, ba, antyklerykalna dosc jestem wrażeń sie szuka, jak najbardziej, ale nie muszą być równoznaczne ze zdrada - prawda? albo porzucaniem partnera, z ktorym jest sie szczesliwym, tylko dla tych 'nowych wrazen' co do męza - to chyba jakies kompleksy masz na tym tle, bo nic o nim nie wspominam;) projekcja? pisałam ogolnie przecież

odbijając piłeczkę w twoim stylu sama z kolei nieustannie podkreslasz swoje wyzwolenie seksualne i eksperymentowanie, oraz swoich osławionych kolegów - bo ty przeciez jedyna pracujesz w męskim srodowisku;) to dosc zabawne i nużące juz zarazem kochana, pracuje w srodowisku IT i drukarzy (sami faceci) plus finansisci, mam mase kolegów i mase flirtów za sobą, i równiez dosc liberalne poglądy nie szokujesz mnie w zaden sposób do tego mam męża, wiec o to jedno doswiadczenie wiecej od ciebie;)))) just kidding:D

Gość taaaa, ror jest znana
nawet na forum erotycznym. kazdy facet sie z niej nabija.

Gość do ROR
a twoj facet wie o twojej przeszlosci? sam mial wiele kobiet?

"niektore baby sa tepe czytam te wypociny niektorych z nich i mnie krew zalewa. lepiej zostac samemu, niz miec za zone taka suke, co to ma "liberalne poglady" ty sie lepiej zastanow dlaczego cie "krew zalewa"?;-))) kazde napiecie wewnatrzene ma swoje podloze w nierozwiazanych problemach natury psychicznej;-)) "wrażeń sie szuka, jak najbardziej, ale nie muszą być równoznaczne ze zdrada - prawda? albo porzucaniem partnera, z ktorym jest sie szczesliwym, tylko dla tych 'nowych wrazen'" a kto tu mowi o zdradzie ???????????? no oprocz ciebie;-)) jestes ignorantka ktora nie czyta watku - smiem twierdzic;-))) "co do męza - to chyba jakies kompleksy masz na tym tle, bo nic o nim nie wspominam projekcja? pisałam ogolnie przecież" wspomnialas o mzea - prawie zawsze wspominasz - no chyba ze ktos inny teraz zywa tego nicka;-))))

"odbijając piłeczkę w twoim stylu sama z kolei nieustannie podkreslasz swoje wyzwolenie seksualne i eksperymentowanie, oraz swoich osławionych kolegów - bo ty przeciez jedyna pracujesz w męskim srodowisku to dosc zabawne i nużące juz zarazem" ;-))) wcale nie uwazam ze jedna pracuje w srsodowisku meskim - tyle ze laski tu zadaja pytania jakby naprawde nie wiedzialy podstawowych rzeczy o facetach;-)))) "kochana, pracuje w srodowisku IT i drukarzy (sami faceci) plus finansisci, mam mase kolegów i mase flirtów za sobą, i równiez dosc liberalne poglądy nie szokujesz mnie w zaden sposób do tego mam męża, wiec o to jedno doswiadczenie wiecej od ciebie" a napisalam gdzie ze ja nie mam meza?:-))) i oto mi chodzilo - ty ciagle ten fakt podkreslasz;-))))) as easy as is is;-)))) widocznie nie samowicie podnosi ci to samoocene;) "ror jest znana nawet na forum erotycznym. kazdy facet sie z niej nabija" o widze ze prawdziwi fani mnie sledza wszedzie ;-)) a co masz jakis problem ze dos seksu nie podchodze smiertelnie powaznie - jesli panowie sie nabijaja to tym lepiej - widac mamy podobny stosunek do tych tamatow;-)) "do ROR a twoj facet wie o twojej przeszlosci? sam mial wiele kobiet?" o jakie ciekawski/ka - czemu ludzi tak bardzo interesuja takie rzeczy?;-) o co ci chodzi - o jaka moja przeszlosc - bo nic na forum nie wspominalam - chyba mylisz to co napisalam z zycia kolezanki;-))) a moj wybranek oczywiscie byl prawiczkiem ktoremu az zyly z napiecia buzowaly w oczekiwaniu na odpowiedz czy ja tez jestem dziewica;-)))))))))))))

Gość do ROR
dla prawiczkow dziewictwo partnerki jest wazne i to normalne

nop z cala pewnoscia;-))) zeby uniknac ewwntualnych niefortunnych porownan;-))) dlatego moim zdaniem mezczyzni - ktorzy nie maja problemu ze swoja seksualniscia (na zaszdzie jestes zastrachany ze inny byl lepszy - wszak to nie zadowy) nie maja tez problemow z seksualnoascia - oraz jej odkrywaniem - w wykonaniu partnerek. as easy as it is;-)))

Gość zapobiegawcza zofia
odpowiadając na pytanie ja to generalnie tylko i wyłącznie kieruję się chęcią przeżycia i dokonania czegoś poza normą;) nie odbijam tylko pożądam :P najlepiej jak żonaty bo pewniejszy i taki spragniony ,że dupa boli:D:P

zofia - naprawde rajcuje cie ze zonaty? mi sie wydaje ze trojkaty sa niezdrowe - bo nigdy nie wiesz jakiego syfa przeniesie od zonki na ciebie

Gość do ROR
ale takie patrzenie na przeszlosc przez prawiczka to chyba nic dziwnego? gorzej jak facet sam mial wiele kobiet a chce np. dziewicy

a wiesz ciezko mi sie wypowiadac bo nie znam sie na prawiczkach;-)))

Gość do ROR
a dla ciebie facet jesli patrzy na przeszlosc to zawsze ma jakis problem z seksualnoscia? twoim zdaniem facet powinien akceptowac nawet to ze kobieta uprawiala przygodny anal z obcym?

"do ROR a dla ciebie facet jesli patrzy na przeszlosc to zawsze ma jakis problem z seksualnoscia?" pytasz jak ja oceniam wiec ci powiem - mezczyzan ktore jest dojrzaly, rowniez seksualny, zakochuje sie w kobiecie - o ile jest heteroseksualny, a to czy ona spala z 3 facetami czy 17 nie ma dla niego specjalnie znaczenia - bo pociaga go kobieta jakoa taka, a nie stan jej pochwy i ilosc "wykorzystanych zasobow'. Natomaist panowie z kompleksami - wbrew pozorom nie zawsze na tle seksualnym (czesto komplesy maja w innych dziedzinach) - zdarza sie ze bardzo czesto przywiazuja do tego wage - robia to zeby sobie poprawic ocene - "wezme sobie dziwice za zone/taka co miala 1 chlopaka wczesniej" i bede lpszy od np. zenka ktory za zone ma kryske - a krycka to wiadomo spala z 3 -ma ;-)))) oczywiscie schemat pzrekoloryzowalam i znacznie uproscilam, ale tak to mniej wiecej widze;) "twoim zdaniem facet powinien akceptowac nawet to ze kobieta uprawiala przygodny anal z obcym?" jezeli nie jest konserwatysta i zasciankowy to co to zmienia w jakich okolicznosciach jego wybranka sie wczesniej bzykala?;-)) zle zadajesz pytanie "czy facet ma/musi akceptowac" - jest wolnosc w tym zakresie i nikt niczego nie musi akceptowac w zwiakzu chodzi o to zeby sie dobrze czuc, tak uwazam. ktos bedzie mial problem ze jego zona wczesniej sypiala z "zenkiem" a ktos inny ze jego zona ma celluulit i obwisle piersi itp. al kazdego rozne rzeczy maja rozna wade ja mam tez kolezanke kt przeszkadzalo ze facet byl niski (ok. 180 cm) do tego stopnia nie mogla tego zniesc ze ja to "rozwalalo" - dla mnie ta kwestia nie ma zupelnie znacxzenia - co prawda moj obecny partner jadl drozdze w dziecinstwie i teraz mierzy powyzej 190 cm ale jakby byl nizszy tez bym sie cieszyla - dla mnie nie te cm sie akurat licza;-)

Gość do ROR
a dojrzaly prawiczek jak ma patrzec? a podejscie do seksu swiadczy o charakterze itp.

juz pisalam ze nie znam sie na prawiczkach - i nie nie ma czegos takiego jak dojrzaly prawiczek - ale sa osoby opoznione w akceptacji swojej seksualnosci;-)

Gość do ROR
a moze tego prawiczka po prostu nikt nie chcial?

Gość do ROR
najgorzej jak kobieta zdradzala