Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MANalfa100%

szlachetne rysy twarzy

Polecane posty

Gość MANalfa100%
Proszę o kasowanie przerw w linkach, wtedy się otworzą. Interfejs kafeterii jest pod tym względem niedopracowany, ponieważ ucina linki! W pierwszym linku proszę skasować przerwę przed ".com" W drugim linku proszę skasować przerwę przed "ki.jpeg " Powtarzam: MAKIJAŻ nie wpływa na szlachetne rysy twarzy !!!

Gość jak u konia :D
ty po prostu lubisz takie o koniastym typie urody tzn silna szczęka jak u konia :D

Gość jak u konia :D
ta twoja faworytka ma typowo końską urodę :D PS jesli chcecie zobaczyc te zdjecia to musicie np. skopiować link prawym myszki i wkleić w przeglądarkę i zaakceptowac enterem.

Gość dlaczego jak zwykle dajecie
sie podpuszczać prowokacji? "kobieta o plebejskiej urodzie owianej wiatrem z pól", czy jakoś tak :D jesteście głupsze, niż ustawa przewiduje 🖐️ A tobie trollu, jak wrócę z pracy, jeśli jeszcze tu będziesz, poszukam parę portretów przedstawiciel wyższych klas z przeszłości, zapodam ci parę księżniczek :) Zaiste, szlachetna uroda, najczęściej jak z chowu wsobnego (bo też taki był najczęściej w tych rodzinach) :D

Gość dxfgbfchgngjvbnmjhvb
ja jestem podobna do twojego ideału, ale ja nie mam końskiej twarzy, niestety z takimi debilami nigdy się nie umawiałam i nie wybierałam sobie męża pod kątem jego ,,szlachetnej,, urody

"Zapewniam Cię, że nie jestem prosty. Pochodzę z Warszawy" Buahahahaha. Ło matko i córko, czy jak to tam było. Widzisz synku, właśnie to zdanie mówi o tobie, że jesteś prosty jak cep i pusty jak bęben The Rolling Stones. Wytłumaczcie mi ludzie, dlaczego prostaki z Warszawy myślą, że jak powiedzą że mieszkają w Warszawie, to reszta świata podnie przed nimi na kolana i zachwyci się ich wielkopaństwem? I jeszcze te ich śmieszne wyliczanki, kto od ilu pokoleń jest warszawiakiem. Maksymalny obciach gwarantowany.

Gość MANalfa100%
@ dlaczego jak zwykle dajecie " A tobie trollu, jak wrócę z pracy, jeśli jeszcze tu będziesz, poszukam parę portretów przedstawiciel wyższych klas z przeszłości, zapodam ci parę księżniczek Zaiste, szlachetna uroda, najczęściej jak z chowu wsobnego (bo też taki był najczęściej w tych rodzinach) " Cały czas tu jestem i czekam na Twoją odpowiedź :*

Gość znawca5668
chodzi o mały nos, tak?

Gość MANalfa100%
@znawca5668 też @ dlaczego jak zwykle dajecie czekam na spełnienie obietnicy, temat wciąż aktualny

Gość a dajcie foty facetów
o szlachetnych rysach

Gość MANalfa100%
@a dajcie foty facetów " o szlachetnych rysach" A proszę bardzo MEN o o szlachetnych rysach twarzy: Zdecydowanie: Ryan Reynolds Anderson Cooper Paul Walker Adam Darski Ewentualnie: Paul Walker Mateusz Damięcki Tom Fonteyn WOMEN o szlachetnych rysach twarzy Zdecydowanie: Anna Sbitnaya Barbara Brylska Katie Fey Ewentualnie: Alida Valli Faye Dunaway Małgorzata Foremniak

a moglby tak ktos w zdaniach napisac, jakie to niby rysy? duze oczy, maly nosek, srednie-wysokie czolo, delikatne kosci policzkowe? ze niby takie?

Gość krochmal
i broda niezbyt wystająca prosze o wiecej zdjęć kobiet o plebejskich rysach ;>

Gość omg787
ja mam plebejskie rysy i to jak... :( i co teraz? to straszne, jak zmienić dna?

Gość uouou
wydaje mi sie duzo zalezy od regularnosci rysow twarzy wszystko musi byc w odpowiedniej harmonii, -zgrabny nosek, ladne oczy, - nie za duze, nie za cienkie usta, - wyraznie zaznaczona linia zuchwowa (nie moe byc okragla buzia) - brak pulaskow (chomikowatych policzkow) mam rysy w tym stylu, niestety figure juz mniej ciekawa (niska, chlopeica sylwetka) no coz nie mozna miec wszyskiego, jedna ma super figure, druga intelekt,trzecia "caly pakiet". rysy to tylko jeden z elementow czlowieka, nie ma sie co dolowac "nieszlachetne" dziewczyny;)

Gość uouou
ale teraz wiadomo dlaczego Anja Rubik pracuje ze smietanka swiata mody i zarabia 100 razy wiecej niz Joanna Krupa jedna ma szlachetne rysy twarze, druga bardziej przasne

Gość dlaczego jak zwykle dajecie
ksiaze Karol tez ma szlacheckie rysy twarzy? :D

Zdecydowanie jest COS takiego jak szlachtne rysy twarzy. Z polskich aktorow, dodalabym B. Tyszkiewicz i O. Lukaszewicz.

To co podałeś to nie szlachetne rysy, a blondynki. Ja mam szlachetne, pociągła twarz, kości policzkowe, duże oczy, mały nos. O to Ci chodzi? W życiu bym się z Tobą nie umówiła ze względu na nadużywanie pojęć historycznych o których nie masz pojęcia i mimo tego nazywanie siebie oczytanym i światowym. Plebejusze, mój drogi to najbiedniejsi mieszkańcy uwaga: miast. W starożytnym Rzymie, kochany i w średniowieczu. Mówią Ci coś rzymskie powstania plebejuszy, ograniczanie ich praw? Poczytaj, bardzo ciekawe. A szlachta. No i tu znowu zgrzyt, to niestety wieś. Zwłaszcza, że w dobie ekspansji Nowego Świata byliśmy nieco zacofani względem zachodniej Europy. I szczerze, wolałabym być ówczesnym londyńskim plebejuszem niż mazowieckim, biednym szlachcicem wymuszającym kolejne przywileje i doprowadzającą Polskę do upadku. Weź poszukaj jakieśpaniusi i łap ją na teksty o szlachcie i plebejuszach, ale wybacz. Prawdziwie oczytanej dziewczyny na to nie złapiesz.

Gość MANalfa100%
Może i nie jestem oczytany w książkach historycznych, za to w przeciwieństwie do Ciebie potrafię czytać ze zrozumieniem. Nie napisałem szlacheckie tylko SZLACHETNE rysy twarzy, a to dwa różne określenia!!!

Gość mirmiłka
Ja też nie cierpię takich ogorzałych słońcem przy oraniu pola twarzy. :o Taka Edyta Herbuś - paskudna!

Owiane wiatrem, plebejskie twarze? Dałeś popis swojej ignorancji i braku elementarnej wiedzy. Tego uczą już w gimnazjach, nie wspominając o liceach. Bardziej pozujesz na oczytanego i inteligentnego niż nim jesteś, a to jest jeszcze bardziej żałosne od faktycznej głupoty.

Gość gość
adela VON ... nie nie to JA mam szlachetne rysy twarzy!!!!! oczy osadzone w czaszcze a na dole mam usta!!! nos na środku a po bokach glowy mam uszy!!!! warszawiaki od siedmiu boleści z zaboru rosyjskiego, szkoda słów...