jak bum cyk cyk 0 Napisano Grudzień 11, 2011 pamiętam że w akcji urywa kolesiowi penisa podczas ucieczki przed policją, jakaś laska uprawia sex na cmentarzu z kolesiem, na którego głowę spada pomnik i mu ją zgniata.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem ale opis zacny Napisano Grudzień 11, 2011 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jak bum cyk cyk 0 Napisano Grudzień 12, 2011 odświeżam temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reyrtu65 Napisano Grudzień 13, 2011 a czy to był film w postaci krótkich, osobnych historii? Bo coś z cmentarzem i pomnikiem chyba kojarzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jak bum cyk cyk 0 Napisano Grudzień 13, 2011 tak tak tak one były ze sobą bardzo powiązane, na koncu sie okazuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Grudzień 13, 2011 z tego co ja kojarzę, nie jest to film tarantino :P niestety nie pamiętam tytułu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jak bum cyk cyk 0 Napisano Grudzień 13, 2011 właśnie ja też a obejrzałabym jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach