Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łoj boszeee

Czuje ze on chce dominowac w zwiazku

Polecane posty

Gość Łoj boszeee

Mamy dziecko i nie jestesmy po slubie. On pracje i twierdzi ze to jedyny jego obowiazek a moj to opieka nad 5 mies dzieckiem, zajmowanie sie domem, gotowanie, sprzatanie. Najlepiej zebym mu kanapki do pracy robila, sniadanie obiad i kolacje. Czekam na glupi weekend zebysmy razem posiedzieli w domu albo na spacer poszli tylko ze przewaznie inaczej wychodzi. Jak ja chce sie z nim kochac to on nie chce a jak on chce to ja sie dostosowuje. Nie chce czytac glupich komentarzy... Napiszcie co o tym sadzicie

Gość do odwaznych świat
musisz mu wprost powiedzieć jak się czujesz i w jakim kierunku dryfuje wasz związek i poproś, aby to przemyslał, bo dalej tak nie może być, bo będzie coraz gorzej i chyba nie tego dla was chce

Gość ffffffffffgggggggggg
większość facetów chcę dominować, to nic innego jak natura... tylko, że gorzej dominacja ich ogranicza się do zachowań które opisałaś, a to już nie jest dobre.

Gość Łoj boszeee
:( albo idzie do brata i przedluza sobie godziny pobytu. Wiem ze musze sos z tym zrobic bo pozniej on sie do tego przyzwyczai i bedzie gorzej. Tylko ja juz nie wiem co robic. Mowilam mu o tym. Powiedzial ze ja go denerwje bo sie czepiam

Gość Łoj boszeee
Wiec co robic?

Gość Łoj boszeee
Przestane mu robic obiady i kanapki do pracy. Powiem zeby u brata jadl bo codziennie do niego chodzi