Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka2012

studniówka a partner

Polecane posty

Gość maturzystka2012

już niedługo mam studniówke, ale mam "problem"? BRAK PARTNERA! Uważacie, że lepiej iść samemu i wybawić się z koleżankami (niektóre także idą same) czy wybrać "pierwszego, lepszego" kolege, aby nie isc samemu? Nie mam chlopaka, z ktorym krece itp. Z jednej strony poszłabym z kolegą, bo głupio samemu, ale z drugiej strony nie mam sprawdzonego kolegi, o którym wiedziałabym jak sie zachowuje na imprezach itp. i nie chce zeby byla taka sytuacja, ze nie bedzie nikogo znal, nie bedzie chcial sie bawic, a ja bede musiala z nim siedziec ;/ co byscie zrobily na moim miejscu?? czy pojsc na studniowke samemu to wstyd??

sama napewno bym nie poszla Juz wolalabym nie isc wcale.... Moj brat cioteczny nie mial z kim isc i poszlam z nim ja bo mnie zaprosil Nie idz z byle kim ale znajomych jakis masz napewno i jakiegos kolege...

Gość Władysław 1948
chętnie z tobą pójdę mimo mojego wieku 63 lat. gdzie to jest?

Gość maturzystka2012
Władysław 1948 w Twoich snach 🖐️

Gość maturzystka2012
jestes po prostu za młody. preferuję panów po 70-tce, gdyz jestem łasa na ich emerytury

Gość Idź z Władkiem
Dla Ciebie i dla niego będzie to super wydarzenie

u mnie nie było tak, że można było bez partnera przyjść... każdy kogoś przyprowadził. jak napisał juz ktos wyżej, możesz nawet wziąc brata, kolege, to nie chodzi o to żeby 'z kimś kręcic', tylko zeby sie wybawic i wytanczyc. a z kolezankami to nie to samo niż z chłopcem. studniówka jest raz w życiu :)