Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulik_87

Starania o dziecko

Polecane posty

Gość paulik_87

Staramy się z mężem już któryś miesiąc o dzicię... Ucieszyłam się gdy grudniowe krwawienie nie pojawiło się... poleciałam po test. Niestety wyszedł negatywny, powtórzyłam po kilku dniach lecz wynik negatywny... Teraz zaczynam się nie pokoić, bo krwawienie spóźnia się już 10 dni... Pewnie tak czy inaczej czeka mnie wizyta u ginekologa... której nie ukrywam boję się troszkę...

Gość paulik_87
myślisz, że zrobić bete przed pójściem do ginekologa czy ginekolog wrazie niepewności sam mnie wyśle?

Gość Jang Mamuska
ginekolog w razie niepewnosci? nie, sama zrob

Gość Jang Mamuska
ginekolog w razie niepewnosci? nie, sama zrob

jezeli uzna ze moze byc ciaza ale nie bedzie jej na usg jeszcze widac to pewno wysle tylko ze nie wiem czy panstwowo dostaniesz sie przed swietami do gina a prywatnie troche wizyta kosztule a beta no u mnie 20 zl wiec sama pomysl co dla ciebie lepsze bo jezeli to nie ciaza to moze dac ci na wywolanie @

Gość paulik_87
Do ginekologa zawsze chodzę prywatnie... u nas na kasę bym mogła się zaczekać i jeszcze niesympatycznie na wizycie-lekarze jakby za karę kobiety badali...

Gość paulik_87
Tak czy inaczej coś będzie trzeba zrobić z brakiem @ jeśli okaże się że to nie ciąża... Takbym chciała żeby test płytkowy się mylił... A może za bardzo chcę???

Gość paulik_87
wizyta oststnio jakieś 70 zł

aha no to musisz przemyslec co bardziej se oplaca wizyta w tym przypadku bardziej chyba bo w razie wu dostaniesz leki a tak jezeli bedzie ciaza i beta to wykaze to i tak bedzie cie wizyta czekala ale tez zalezy kiedy cie przyjmie zadzwon najlepiej jutro i sie spytaj

Gość paulik_87
Myślę że tak źle z terminem nie będzie... Jak myślicie czy test płytkowy może po braku spodziewanej @ nie wykazać-czy może być za małe stężenie hormonu ciążowego...

Gość paulik_87
Mam taką cichą nadzieję, że brak @ tak długo to będzie początek zmian w naszym życiu i oczekiwania na maleńki cud... Mało że będę musiała być cięta (zamiast naturalny poród) to jeszcze jakieś problemy z zajściem... Ale nikt nie mówił że życie jest albo że będzie łatwe :) głowa do góry i do przodu rozwiązać zagadkę :)