Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwaiiiindiankazkafe

gdzie mój wątek????

Polecane posty

Nie umiem zachować wątku, niczego nie umiem osiągnąć na tej kafe. Cały dzień mi dziś niedobrze - tyle wam napiszę i więcej wam nie napiszę. Myślę, ze wiecie CO JAK CO - ale stała umowę o pracę w I szkole powinnam mieć, a tak to wypchajcie się. Wszystko NAJWYRAŹNIEj przez to, że ściągnięto ze mnie amerykański paszport za moją dupą i tyle. I co to dało? Ja nie mam stałej pracy od 10 lat a reszta? I tyle warte okradanie ludzi za tyłkiem bo wiecie mimo wszystko czy aż tak źle bym miała się w życiu? I tyle. I zwykły głupol najmądrzejszy. Bo niestety takie mam zdanie o tym debilu, który mi ten paszport odebrał i doprowadził mnie w sumie do sytuacji samobójczej. A rodzina też jakaś taka niekumata, ten gość był najbardziej kumaty i mnie ograł i tyle. Już mi został póżniej tylko Londyn. Za bardzo żyłam mieszkaniami się dowiem. No wiecie tyle ile. I w sumie te włosy Indian wiecie w tym liceum miałam, a pózniej co? I tyle. I z tego miałam filologię najbardziej, a tak mi poleciało wszystko. Chyba tak to było. Leciały mi nieco od nauczyciela matmy, ale póżniej bym je miała z tą drugą matematyczką, a jeden gość sobie zrobił pass USA i wziął mi te włosy Indian wiecie, a ja garnków nie miałam I W SUMIE tak zostałam i bez garnków i bez paszportu i tyle. I ma dzieci sie dowiem i coś sobą prezentuje - nie to co ja. No dobrze - niech będzie i tak - dla mnie okradanie ludzi za ich tyłkiem i dziecko, którego on nie urodził. A ja nawet nie mam gdzie mieszkać się dowiem. No dobrze - i wiecie tylko w tym miejscu miałam być mądrzejsza i w ogóle się nie zadawać z tymi ludżmi bo wartości KK w Polsce to jednak brak rozwodu i stąd mnie zniosło na rozwód jeszcze i też byłam dziwna na pewno i tyle. Ale stała praca to i tak PRZEZ TO WŁAŚNIE złodziejstwo tego gostka to papier mi się należał wiecie - pozwolenie na stała pracę. Z TEGO. Bo jednak wiecie te włosy Indian za rok powinnam mieć, te siostry przecież głupie nie były no i on to mi musiał odebrać i tak ma co żreć. No to miał powiedzieć tu w domu i miałam wiecie papier mieć pozwolenie na stała pracę i by mi musieli dawać bo tak wyglądam jak ten kryminalista i jeszcze sie z tymi ludżmi zadawałam i koniec. I tak nie mam stałej umowy o pracę nigdzie od 10 lat i nigdzie już nie pójdę i rodziny i niczego. A ta rodzina ze mnie wszystko ściągnęła co mogła - tę Brygidę też mi wzięli wiecie. Tyle z tego rozumiem. I te siostry moje popełniły samobójstwo przez tę Brygidę też i matmę ale ta matma - tyle ile od nich, ale jak sie rozstałyśmy to włosy Indian miałam mieć i nic. Bo tyle to miałam mieć i nie miałam przez tego gościa i tyle. Ale świnia. Jak ja wyglądam wiecie - wybaczcie. Po tylu latach uczciwej nauki. No bo w sumie wiecie albo miejsce urodzenia mi zostawało w 2000 roku albo papier - pozwolenie na stała pracę i tyle. Bo nawet w szkole mi etat nie pasował przez takie coś, kłopotów miałam, że pożal sie Boże i koniec. I wiecie - ale tu dla mnie ludzie byli. Żebyście jeszcze po angielsku mówili. Jeszcze sie ucz - bez sensu bo polski nic nie warty. No ja dostałam pass niemiecki jeszcze w tym nie wiem po co. To brat młodszy skorzystał, okradł mnie Z TEGO - to on dostał pracę. Bo ja ojca nie szanuje - to jest kanalia a nie ojciec i tyle. Wiecie ja sie mogę zaryczeć, powiesić , nic więcej z takimi zerami mi nie zostaje. Ta rodzina z Holandii oni marny koniec w Polsce powinni mieć i tyle. Ze złodziejstwa mnie tylko żyją - żyli bo ja mam już włosy Indian i też mi są niepotrzebni. Tylko nie wiedziałam że akurat przez nich mi poleciały i wszystko żle zrobiłam przez ten pass USA. A ta rodzina tu to Violetty Villas im żal - przecież ona NA PEWNO dziecko miała w USA - psy je zeżarły - ale karierę zrobiła i jej żal, a ja niczego nie osiągnęłam to nie żal. A ciekawe czy im żal tych w Holandii? Też nie żal. Tylko jak karierę zrobisz to pożałują a tak to nie i tyle. I wiecie że wszyscy taką szmatę ze mnie zrobili to wszystkim życzę marnego końca bo jakby nie matka i babcia i to się że się nawróciłam to po mnie. To jak siostry O KTÓRYCH NIKT MI NIE POWIEDZIAŁ - powiesić się mogę wszystko przez jakąs PIERDOLONĄ W ŁEB rodzinę królewską w Londynie - wyobrażacie to sobie? A przecież oni tam NIGDY nie rządzili. To sie zawsze samo rządziło. I całe życie mam tak zniszczone i wszystko. I nikt mi nie powiedział, że ja nie jestem z tej rodziny i wiecie po tych gościach z Holandii zostało mi miejsce urodzenia i WYJAZD z Polski - no musieli ANI CHYBI mi te włosy Indian ukraść i to, że mi sie należał ten paszport amerykański i tyle. Tyle sobą prezentowali I NIC WIĘCEJ. Ja tego gościa NIGDY WIĘCEJ WIDZIEĆ NIE CHCĘ. I tyle :( I takie kłopoty miałam, do sądu musiałam iśc, a przecież od siebie z babki z matmy i od sióstr włosy Indian miałam. Może temu tak sie skonczyło? Ale wiecie siostry mnie z matmy okradły, ci z passu - co ja miałam żreć? No ale miałam filologa i też tak mogłam być przyjęta. Ale na stałe? Nie bardzo i tyle. Choć matmę z państwa po studiach miałam. No to w sumie mogłam , ale i tak wiecie bez sensu wszystko. Może szukałabym sobie pracy na studiach, nie? A tak uczyłam się jak pował? A po co aż tak i tyle :( I na to USA wpadłam, ale źle - nie tak jak trzeba. I tyle. Taki pożytek z tej rodziny. I mogłam iść na filologię i wiecie - może tak byłoby lepiej. Ale bez tych włosów Indian BEZNADZIEJA powiem wam i tyle :( No i tyle wam napiszę. Że RZYGAM już wszystkim i wszystkimi i niech sie to kończy. Że garnków nie mam to też wszyscy mnie w dupie mieli bo tak bym tez nie wyleciała, a tak? Bo ja się nie zachowuję - a niech zdupiają do szamba. A oni sie zachowują i tyle :( Jak mnie okradali i wykorzystywali to sie najlepiej zachowywali - mogli se raczej głośno pierdnąć to bym z głodu nie zdychała. Czasem lepiej zesrać się na środku ulicy niż robić kulturalnie takie rzeczy jak nasi na zachodzie wiecie. Tyle wam napiszę o kulturze. I nie tylko oni. Ale kogo to obchodzi i tyle. I tyle roboty do kitu i koniec. Bo nie miałam włosów Indian wiecie. I też sie musiałam pogodzić z tym i przyjąc to do wiadomości i za to zrobiłam z tego menelstwa na Zachodzie Amerykanów i niech tam zdupiają. Mają kasę to mogą być. Ja nie mam pieniędzy i tyle. Ja tam nie zarobiłam ani grosza. Niech se robią świnie co chcą. I wariaci. I pijaki. I głupole i tyle :(

Gość zalamana ludzmi
eeee??? naprawde chcialo Ci sie to pisac :classic_cool: ?

No napisałam to i mi dobrze bo wiecie - nie wybaczę tego tym rodzicom też - te siostry, a ta ich rodzina. No a mnie nikt TU nie powiedział,że ja mam siostry w liceum. Ja mam MARTWE siostry. SAMOBÓJCZYNIE. I to była moja rodzina i jest, a nie jakieś wariaty chore na głowę. Też mnie okradły i co miałam zrobić? I wiecie wszyscy mnie okradali, oddac mnie nikt nie oddał i rób se co chcesz. No to jeszcze filologie mi zostawały. Z tego jeszcze miałam włosy Indian. Byle co mogłam robić. A z tej bioli już nic mi nie zostawało i tyle. W liceum nie miałam ale na studiach z filologii włosy Indian bym miała. Ale to miałam wiedzieć bo siostry okradły mnie - że mam siostry - ale w Polsce coś osiągnęły, a jaki pożytek ze złodziejstwa rodziny ojca w Polsce? DLA MNIE NIGDY ŻADNEGO i tyle. Jedna ŻENA. Siostry za wysoko zaszły, ale studia skończyły i w ogóle a ci? Jeszcze taka kuzynka tam jest żenująca. Dawno miała w USA być i tyle. Co ona tam robi? Dobre wrażenie. Ale do nich pasuje. A ja? Co ja miałam robić? Wiecie - teraz to już nieaktualne, ale wszystko mi zaczyna pasować powiem wam. Tyle wam powiem. I tak 2 i 2 jest 4. To najważniejsze. I tyle starczy - po co komu więcej? Mialam sie pokapowac o tym passie USA. I tyle.

Wiecie jedyne co miał zrobić ten gość z Holandii PRZY TYM CO MI GADAŁ co miał? co mógł? Bo on tylko - co to liczysz? co to liczysz? po co ty to liczysz? Takie coś. No to co - miał iść do tego nauczyciela i powiedzieć - daj jej panie 2 na koniec bo liczy jak chora na łeb i nic z tego nie ma. Bo powiedzą, że niskie oceny i przestałam liczyć. Nie po prostu wziął mi 1 gość włosy Indian i wiecie tak nawet MIERNY i bym dalej liczyła, a tak ja po prostu NIE UMIAŁAM i tyle. A te siostry całą matmę. ALE gdybym miała włosy Indian i one by żyły to by nie było żle - to byśmy sobie radziły. Ale one umarły. Powiesiły sie. CZEMU? A czemu one mi podebrały tę matmę? NA TE WŁOSY INDIAN bo nie miały wiecie rośliny i zwierzęcia i tyle. No ale ja za chwilę tego nie miałam i to był koniec mój I ICH. I tyle. Dlatego takich rzeczy sie nie robi bo ja w tej pierwszej szkole mogłam być ALE TAKA JAK DZIŚ. I te włosy Indian mam - ta dyrka też miała i TO MOGŁO BYĆ wiecie. Ale ja ich nie miałam. No i nazwiska też, ale wiecie - filolog i te włosy i bym się z nią wykłócała co mi zrobiła. A tak? Za wysoko - szkoła straszna i mnie wszyscy olali i w sumie co - tych włosów nie miałam - po co jej była tam matma z państwa i padłam. Za wysoko i musiałam odejść. A bez sensu i tyle. No coś strasznego. No ale takie życie. Pózniej wiecie spotkałam jeszcze takie matematyczki na studiach i tez sobie od nich włosy Indian odebrałam. I co z nimi? Może przeze mnie ta jedna tez pracy nie dostała? A powinnam mieć swoje. I miałam. Bo w średniej miałam. To tylko była kwestia okolicy że mi poszły choć w SP też miałam i tyle. No ale pózniej juz nie i koniec. I co ja widziałam w tej rodzinie? To, że mnie okradli miałam widzieć. Ale wiecie - tu mnie tak poniewierali, że takie coś się stało. A ten ojciec tu niekumaty i tyle. I takie coś się stało i tyle. Teraz powiem wam juz tylko swoja dupa bo nie umiałam za mąż wyjść z tego. Co prawda na studiach jeszcze raz w łeb dostałam passem USA ale to mieli swoje włosy Indian i mnie nie potrzebowali, żeby nie było, ze bez wartości ludzie. Włosy Indian mieli i tyle. No ale też tylko pass i nic poza tym. A co niby? No co niby nie wiem. Cos więcej i tyle. I do dziś mają włosy Indian i pracę się dowiem i nie żyją tak jak wiele osób. No to mnie w Polsce okradziono i tyle. I co mnie to obchodzi co ktoś tam o mnie myśli i tyle. Niech se myśli co chce i tyle. Niech se dupę wytrze lepiej i tyle mnie to obchodzi co historia Polski. Bo się miałam uczyć historii Anglii mi powiedzieli, ale zapomnieli powiedzieć po co. A ja wiecie - szkoła z literką R i historia Anglii. Tam nie ma r żadnego nigdzie i tyle. SIR - tylko jest r. W arystokracji bo reszta się nie liczy. I patrzcie tak poszłam do szkoły i R całą Wielka Brytanię zajechałam. Niezła byłam. Ale kto by mi pomógł w tym ogrodnictwie? Ksiądz wiecie. Tu jakiś niedaleko. Ksiądz dobrodziej. Do dzieci musiał lecieć i go nie było :(

I tak wiecie powiem wam nie dam sie tej całej rodzinie ojca za granicą. Co oni tam robią i tyle. Jeszcze mnie okradli z tych włosów Indian i zawsze tam mnie ciągnęło, Holandię mają z brata, ten mnie gwałci jak głupi za rodowód. Teraz ma to sie już uspoi chyba. Ci tu niczego nie potrzebowali, nie interesowali się niczym i tak dalej. PO CO? Wielcy Niemcy. To chyba ze Skarbka mojego, ale ja powiem wam byłam bardzo mocno o USA, a nie o Niemców z powodu Hitlera i wiecie - dla tych rodziców to kara boska. Mieli stac o rodowody i widzieć że jakiś głupi ten rodowód mam i tyle. I powiedzieć temu ojcu, że ma mi go zmienić bo taki dziwaczny. I ciekawe ze by było jak jest. Co wy i tyle wam napiszę. CO WY :( NIe łudżcie się. Tak by nie było na pewno. Czy gorzej? Wszystko bez sensu i tyle. No ale też nawet Adolf Hitler im nie przeszkadzał w ich PORODZIE. Nic. Coś strasznego :( No cóz... te dziadki chyba tu były takie same. A CO JA SOBIE NIE MYŚLĘ SIĘ DOWIEM - najważniejsze to mieć co jeść. NO TEŻ BYM CHCIAŁA na chleb swój zarobić i dach nad głową. I co ja zrobię? I wiecie - dobra też teraz się dowiem - matmę z panstwa miałam a włosów Indian nie miałam w tej I pracy? Nie miałam bo to wiem. I tak nie miałam nazwiska, ale tak pół na pół - zamiast lasu. No to dobra niech im będzie - po prostu mnie nie chciały i tyle sie dowiem. Nie - za wysoko i tyle. No ale niech im będzie bo co mi tam po takich dalszych kłopotach. No ale wiecie cały sens tej stałej umowy przez nie mi poszedł, wszystko przez nie. No to nie chciały. ZA WYSOKO i tyle :( I dlatego nie wybaczę niczego tej rodzinie w Polsce nigdy. po prostu nigdy. Bo gdybym byla zerem czy coś - oni ze mnie zrobili zero. tyle umieli. Ale nazwiska z uczelni mam i nie po mnie. I to dwa wiecie. Bo tak koniec ze mną. A tak? Nic mi nikt nie zrobi. Ale oczywiście to co dotychczas też do widzenia. Jaką ja pracę mogłam mieć? Na pewno nie taką jaką miałam. Bo wiecie - ja nie mogłam mieć bez włosów Indian lepszej pracy niż w szkole. Dlatego taka krzywda że mnie nie przyjęto na stałe do szkoły. To krzywda moja. I jeszcze mnie okradli na ten pass i ja nie byłam w stanie dostać lepszej pracy w Polsce po studiach. No wiecie z matmy GEOLOGIA mi zostawała bez włosów Indian, a tak? i tyle :( A ja nie pójdę teraz do stałej fizycznej pracy bo raz nie nadaję się do tego ze względów zdrowotnych, a dwa - czemu ja mam fizycznie pracować? Bo co? Bo ktoś mi włosy Indian za dupą zwinął? Bez przesady i tyle. Policzyłby ten gość trochę i by miał swoje wiecie. Nie musiał mnie okradać od razu i tyle. No i to wszystko. I tak z biolki coś mogłam mieć, a tak nie. I przez to tak o tę drugą matmę jestem zła i koniec. Byłam bo juz mi wszystko jedno i tyle. I rodziny tak nie mam i siostry zabiłam. A kto wie czy nie babkę z angielskiego? A tę matematyczkę? I tyle zrobiłam. A czemu sie powiesiło 20 osób na studiach z średniej? Przecież to przez to. Tak to w ogóle ENIGMA i tyle. No wiecie - ja sie niestety NIGDY nie dam. Ja miałam cicho w Anglii siedzieć, oddana być i tyle. Takie rodzeństwo - no wiecie ale musze postawić na rodzeństwo adopcyjne i tyle. Na te martwe bo żywe JESZCZE NIE JEST MARTWE. Rodzeństwa adopcyjne są lepsze martwe niż zywe dlatego jak nie pasuje to sie dziecko oddaje albo trzeba tak kierować, żeby z głodu nie zdechło. Bo widzicie TO SAMO CO MATKA - tyle kasy i z glodu możesz paść. No TO SAMO i tyle :( I czemu to tak jest i tyle? I wiecie - teraz mam TAK MĄDRZE, że tam włosy Indian, że mi tego nikt nie odbierze. I wiecie - nie myślcie że ten Londyn jest mądrzejszy - takie same wały. To mieszkanie rodziców matki. Czy ktoś tam łaził? Czy ktoś tam był? Tyle lat wiecie. Połaziliby SZCZERZE i by im powiedzieli co się stało wiecie. Nikt tam nie był. Przez to się nie dam bo takie jest życie i tak dalej, ale ... no nie wiem. Wyrzutów sumienia jakichkolwiek też nikt nie mial. Powiesili się nie ma ich i czus. I tyle :( Taki bezsens. Mimo wszystko :(