Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bell28a

Zdrada czy nie?

Polecane posty

Gość Bell28a

Opowiem wam historie i powiecie co myślicie. Byłem z dziewczyna 2 lata. Nadal mieszkamy razem (ale nie tylko we dwoje). Od roku ciągle się kłócilismy, ale ja cały czas przepraszałem i mówiłem że sie zmienie itp. Dwa miesiące temu pokłócilismy sie, i nawet chciałem sie wyprowadzić, al epowiedziała, żebym został i ona sie wyprowadzi w styczniu, no i tak mieszkalismy dalej razem na w miare przyjacielskich warunkach. Przypadkiem tydzien temu trafiłem na bardzo fajna dziewczyne i zacząłem z nią spedzać czas i pisac do niej smsy. Moj była dziewczyna sprawdziła mi telefon jak spałem i uznała, że ją zdradzam, bo ona miała nadzieje, że jeszcze wrócimy do siebie i powiedziała, że nawet dobrze nie zerwalismy a ja już mam kogos. Czy uważacie, że powiniennem czuć sie winny? Ona uważa, że tak, znienawidziła mnie i boje sie spojrzec jej w oczy. Co powinenem zrobić?

Gość dopiero co ...
oj dzieci, spać bo jutro szkoła

Gość Bell28a
calego jej nie wsadzilem tylko zoledzia to chybas zdrady nie bylo co?

Gość cos tu nie tak
Po pierwsze gdy sie zrywa ze soba , to sie rozstaje . Nawet na przyjacielskich warunkach . A co Ty z nia zerwales i nadal spicie ze soba? ?

Gość fdgdffhdf
Czyli uważasz, że taka sytuacja jest nie możliwa?

Gość fdgdffhdf
nie śpimy mieszkamy w 1 mieszkaniu