Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 milosniczka zwierzat ....

POMOC dla PSOW!!! Akcja!!

Polecane posty

Go艣膰 klikuszzka
Kr贸liku dzi臋ki! juz zalapalam :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Tylko co wa偶ne, jak masz kilku user贸w, wy艂膮cz wszelkie aktualizacje. Ja mia艂am avasta w艂膮czonego i mi komunikaty wyskakiwa艂y, 偶e baza wirus贸w zosta艂a zaktualizowana i dupa przesta艂o klika膰, wi臋c dla pewno艣ci wy艂膮czam wszelkie powiadomienia.

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki, nagra艂o si臋 :) Tylko nie widz臋 gdzie mam ustawi膰 liczb臋 klikni臋膰.

Udost臋pnij ten post

Dzia艂a :D Dzi臋ki wielkie, teraz ze spokojem mog臋 si臋 i艣膰 uczy膰 na jutrzejsze zaliczenie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klikuszzka
dziekuje kroliku, juz wszystko wiem, utworzylam juz drugie konto, teraz sobie sciagam na nie klikacza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klikuszzka
a faktycznie, juz mam, ale zakrecona jestem ;)

Udost臋pnij ten post

Zal mi psow ze schroniska sama jeszze 2 dni temu mialam mloda suke amstafa wlasnie ze schroniska, gdy ja ujrzalam oprzec sie nie moglam jej slicznemu pyskowi niestety nie mialam jej zbyt dlugo(tylko pol roku) 2 dni temu zerwala mi sie ze smyczy wybiegla na ulice. nawet nie zdazylismy dotrzec do weterynarza, padla mojemu facetowi na kolanach, weterynarz obsluchala tylko jej serduszko i wypowiedziala tylko slowo "przykro mi" rozbeczalam sie jak dzieciak...niewiem czy bede w najblizszym czasie wziasc psa, ale gdy sie juz na to zdecyduje to na pewno bedzie to pies ze schroniska. Te psy potrafia sie czlowiekowi odwdzieczyc olbrzymia milopscia jaka maja w sobie

Udost臋pnij ten post

dziewczyny, powiedzcie mi ile trwa wyklikanie jednego psa w ca艂o艣ci? Jutro od 8 do 18 jestem na uczelni, wi臋c przed wyj艣ciem ustawi艂abym klikacza na nowego psiaka, bo stary szybciej by si臋 zape艂ni艂, tak my艣l臋.

Udost臋pnij ten post

Zal mi psow ze schroniska sama jeszze 2 dni temu mialam mloda suke amstafa wlasnie ze schroniska, gdy ja ujrzalam oprzec sie nie moglam jej slicznemu pyskowi niestety nie mialam jej zbyt dlugo(tylko pol roku) 2 dni temu zerwala mi sie ze smyczy wybiegla na ulice. nawet nie zdazylismy dotrzec do weterynarza, padla mojemu facetowi na kolanach, weterynarz obsluchala tylko jej serduszko i wypowiedziala tylko slowo "przykro mi" rozbeczalam sie jak dzieciak...niewiem czy bede w najblizszym czasie wziasc psa, ale gdy sie juz na to zdecyduje to na pewno bedzie to pies ze schroniska. Te psy potrafia sie czlowiekowi odwdzieczyc olbrzymia milopscia jaka maja w sobie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

dziewczyny, powiedzcie mi ile trwa wyklikanie jednego psa w ca艂o艣ci? Jutro od 8 do 18 jestem na uczelni, wi臋c przed wyj艣ciem ustawi艂abym klikacza na nowego psiaka, bo stary szybciej by si臋 zape艂ni艂, tak my艣l臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaPola
Bobi 98!

Udost臋pnij ten post

Co艣 znowu mi si臋 lapek chyba przegrzewa.... nie s艂ucha moich polece艅....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dafne111
Bobi ma ju偶 98% Sama klikn臋艂am:-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Ustaw takiego kt贸ry ma najmniej. Rano idzie szybko, w godzinach popo艂udniowych gorzej. Jak ja kiedy艣 zostawi艂am na ca艂a noc i po艂ow臋 dnia to wyklika艂o jakie艣 20 %

Udost臋pnij ten post