Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona o nich

facet to swinia klamca ignorant itp...

Polecane posty

Gość ona o nich

kto mysli tak samo ??? bo ja tak mysle i gdzies mam co teraz powiedza faceci oni wszysscy sa ignorantami i egoistami nie maja za grosz empati w sobie i uwazaja sie za idealow!!!!!!

To że Cię zranił i skrzywdził jeden lub kilku facetów nie oznacza że wszyscy tacy są. Nie mierz wszystkich miarą tych których Ty znasz. Ja znam kilku porządnych i uczciwych. Masz dużo agresji. Kto Cię skrzywdził?

Gość ona o nich
jaki zbieg okoliczności wlasnie facet o imieniu Jacek he moze i masz racje ale kazdy radzi sobie z uczuciami jak moze

Gość ewwwwwa222
moj facet to chyba najbardziej empatyczny człowiek jakiego znam a dla mnie zrobił by wszystko. Moze warto zmienic srodowisko albo zastanowic sie dlaczego tacy a nie inni są dla ciebie interesujący bo z reguly pociaga nas konkretny typ partnerow

Gość ona o nich
Ogólnie to sorry za te moje słowa o facetach. Ale to pewnie bierze sie z mojego nastroju. Jestem sama, nie mam faceta, czuje się niekochana, niedopieszczona i nawet nie ma kto mnie czasem przelecieć :(

Gość ona o nich
jestes smieszny podajac sie za mnie!!!!!!! skoro tak piszesz pewnie jestes facetem!!! zal tylko ze nie umiesz powiedziec cos madrego nie podajac sie za nikogo innego