Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdvujdfovndsj ns

Czy jestem nienormalna?? - brutalny seks...

Polecane posty

"mam wyjasnic? Jestem ulegla, a Ecri'ego znam z mojego topiku" Na którym to Ecri, ku zgorszeniu ogółu, okazał się zbyt waniliowym, w dodatku gawędziarzem. :P Tak, mówili o tym nawet w rozgłośni z Torunia. Ale oświadczam! Wpłaciłem pokaźną kwotę na odwierty geotermalne i wg Padre Muchomorka jestem czysty jak łza.

Gość jdvujdfovndsj ns
Wystąpił błąd podczas wysyłania wiadomości. Odpowiedź serwera: Invalid mail address. Sprawdź adresata wiadomości ("cinspire07@gmail.com"), a następnie ponów próbę. Taka oto wiadomość się wyświetla... Czyli udajesz, niewtajemniczonego??? Bo czegoś tu nie kumam... Daj proszę linka do swojego topiku pazurku...

Nie nie Koci. Tyś nie plastykowa. Gdzieżbym śmiał. Ty to garnuszek we wcześniejszym cytacie ;)

Nie udaję niewtajemniczonego. Moje jedyne wtajemniczenie to poza dawnymi "czytankami" opowiadań, wiedza wyniesiona właśnie z topiku Koci. (Topik owszem dłuuuuuugi!) Z dawnego topiku Koci, bo teraz jakoś stracił ten topik swój dawny hmm urok, styl. Link zaraz znajdę.

moj topik to "dominacja/uleglosc" kotka go wlasnie podniosla, jest obok tego tematu na liscie :) kooootkaaaaaaa? A co u Ciebie? Jakies nowosci? 👄

Z tym adresem to dziwne. Bo jakoś spam na niego przychodzi bez najmniejszych problemów ;) Uno minuto, coś z nim zrobię. Choć jeszcze nie wiem co. :P

Gość jdvujdfovndsj ns
Niepoprawny adres e mail więc coś musi być nie tak bo go kopiuję.

Mi się udało wysłać na tamten adres z innego. Ale jak coś, to inny: ecrivain7@gmail.com Hmm, Kotka. Czy ja kojarzę Kotkę? Można się pogubić w tej wielkiej kociej rodzinie! Żeby jakiś dinozaurek, struś czy inny jaszczur. A tu same kocięta! :P

Coś mi się tam kojarzy, ale "twarzy" nie widzę przed oczyma. Trochę ludzi się tam przewinęło, a w moim wieku, drogie dzieci, to ja lepiej bitwę pod Grunwaldem pamiętam, niż dzień wczorajszy.

Załamałaś mnie! Przecież tego jest tam aktualnie 995 stron czy coś takiego. Ja wiem, że były takie istoty jak Mklara, co przebrnęły przez topik pod początku. Ale wtedy było chyba mniej niż 500. A ja i tak bym nie dał rady.

Gość jdvujdfovndsj ns
"Oj, coś mi się widzi, że "jdvujdfovndsj ns" brnie przez owe zaspy 995 stron" Hihih, ale zgadłeś :)) Wprawdzie nie przebrnę przez tyle stron ale przyznaję, że przeglądam :)

Sporo możesz się tam od "babeczek" dowiedzieć o ich podejściu, patrzeniu na sprawę.

"nie tylko mklara" Ktoś tam też brnął. To byłaś Ty? Mniej więcej w tym samym czasie co Mk.? Bo jakoś nie mogę Cię "umiejscowić".

kotka wpadala pisala cos takiego, ze az ciary szly, a potem oglaszala, ze tak wlasciwie to ona nie wie...ona sie nie zna...i wcale klimatu nie praktykuje :D przypominasz juz sobie, Ecri?

Nie bałdzo. ;) Może to tylko kobietom szły ciary. A może na waniliowych nie działało. A bez wątpienia mam dziury w głowie.

Koci. Autorka jeśli się zabrała za tamten Twój topik od zera, to ma lekturę na długie zimowe wieczory. Ale może uda jej się choć na chwilę oderwać. A za wszelkie dygresje naturalnie przepraszamy. ;) Jeszcze teraz tylko brakuje nagłego wejścia Brum, z jakimś jej podręcznym spamikiem. Ale z tego, co mi wiadomo, to ona od kafeholików przeniosła się do pracoholików.

Gość jdvujdfovndsj ns
Przeglądam ale do siebie też zaglądam. I widzę, że się rozgościliście w moim topiku. To miło :) Szkoda tylko, że nie mogę się włączyć do tych uroczych przekomarzań bo nie jestem w klimacie :) Ale fakt, nie tego oczekiwałam. Powiem pazurku bo nie wiem czy przebrnę przez calutki Twój wątek, czy udało Ci się ustalić po czym poznać faceta lubiącego dominować? I nie chodzi mi o BDSM bo to chyba dla mnie za duża skrajność...

Gość jdvujdfovndsj ns
Miało być - powiedz a nie powiem... :)